Hotell Mossbylund – ha ert bröllop på spahotell i södra Skåne!

Ett intimt vinterbröllop på spahotellet Hotell Mossbylund i södra Skåne.Bröllop på Hotell Mossbylund

Höstligt bröllop på Hotell Mossbylund som ligger i södra Skåne. Foto: Tove Lundquist.

Bröllopslokalen Hotell Mossbylund ligger perfekt till i södra Skåne. Med endast ett par mil till Ystad och Malmö i motsvarande riktning och en vacker strand precis intill är det här en fantastiskt plats att ha ert bröllop på. Personalen är van vid bröllop och ni kan välja huruvida ni vill ha en utomhusvigsel i trädgården alternativt inomhus.

Jag har fotograferat flera bröllop på Hotell Mossbylund och känner till de bästa platserna för bröllopsporträtten.

Vem är Tove?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet.

En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider.

Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Fotograf med fokus på känslor, familj och i att ha en röd tråd i berättelsen om er dag.

Bästa sättet att se hur ett bröllop på Hotell Mossbylund kan se ut är att kika in på Clara och Svens höstbröllop samt Pernilla och Anders vinterbröllop på Hotell Mossbylund. Planerar ni själva bröllop? Då tipsar jag om bröllopstipsen här på hemsidan samt Pinterest!

Bröllopsporträtt i solnedgången under ett intimt vinterbröllop på spahotellet Hotell Mossbylund i södra Skåne. Fotograf: Tove Lundquist.

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne är jag van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/videosamtal. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och pratar bröllop via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Ska ni åka ner till Hotell Mossbylund för att kika på lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, antingen på själva spahotellet eller nere vid stranden alternativt i området ikring.

Vi kommer att ha vårt bröllop på Hotell Mossbylund men bor inte i Skåne!

skicka en bokningsförfrågan

Kan dessa blogginlägg vara av intresse?

Parfoto före bröllopet

Florister i Skåne

Bröllopslokaler i Skåne

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG

Hotell Mossbylund – ha ert bröllop på spahotell i södra Skåne!