Ett intimt vinterbröllop på spahotellet Hotell Mossbylund i södra Skåne.

Bröllop på Hotell Mossbylund

– bröllopsfotograf med fokus på närhet och närvaro

Bröllopslokalen Hotell Mossbylund ligger perfekt till i södra Skåne. Med endast ett par mil till Ystad och Malmö i motsvarande riktning och en vacker strand precis intill är det här en fantastiskt plats att ha ert bröllop på. Personalen med Helle i spetsen är van vid bröllop och ni kan välja huruvida ni vill ha en utomhusvigsel i trädgården alternativt inomhus.

Jag har fotograferat flera bröllop på Hotell Mossbylund och känner till de bästa platserna för bröllopsporträtten.

Bröllopsdukning på Hotell Mossbylund under ett höstbröllop. Blommorna kommer från Elins Blomsterglädje i Ystad, bröllopsfotograf är Tove Lundquist från Malmö.

(hon/henne)

Vem är Tove?

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet. En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider. Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.

Vilka är ni?

Ni fina, fantastiska bröllopspar är kärleksfulla och jämställda och planerar väl genomtänkt men avslappnat bröllop. Ert största fokus är att familj och vänner har det bra och ni värderar bilder från bröllopet högt. Lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en helt fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger ned tid på att lära känna er för att skapa personliga bröllopsbilder. Det är viktigt att de representerar er bröllopsdag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Exempel på bröllop

Clara och Svens höstbröllop på Hotell Mossbylund

Bästa sättet att se hur ett bröllop på Hotell Mossbylund kan se ut är att kika in på Clara och Svens höstbröllop samt Pernilla och Anders vinterbröllop på Hotell Mossbylund. Planerar ni själva bröllop? Då tipsar jag om bröllopstipsen här på hemsidan samt Pinterest!

Bröllopsporträtt i solnedgången under ett intimt vinterbröllop på spahotellet Hotell Mossbylund i södra Skåne. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Malmö.

Engagement session

Det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under denna provfotografering kommer vi att lära känna varandra ytterligare och ni kommer att se hur jag jobbar vid bröllopsporträtten under er bröllopsdag. Den baseras alltid på hur ni är som par samt individer, kika igenom tidigare parfotograferingar för att få en känsla av vad ni får för slags bilder.


Vi kommer att ha vårt bröllop på Hotell Mossbylund men bor inte i Skåne!

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne är jag van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/videosamtal. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och pratar bröllop via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Ska ni åka ner till Hotell Mossbylund för att kika på lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, antingen på själva spahotellet eller nere vid stranden alternativt i området ikring.


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Hotell Mossbylund – ha ert bröllop på spahotell i södra Skåne – antingen inomhus eller utomhus