Hotell Gässlingen i Skanör - perfekt lokal för ert bröllop!

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Ha ett miljövänligt bröllop på

HOTELL GÄSSLINGEN

Spa och bröllop på Hotell Gässlingen, Skanör.

Bröllop i Skanör

Vill ni gifta er i områdena kring Skanör/Falsterbo? Då tipsar om jag mysiga Hotell Gässlingen som ligger i den norra delen av Skanör, lokalen passar både till ett utomhusbröllop och ett inomhusbröllop. Ett bröllop på stranden intill kanske är er grej? En kyrklig vigsel i Falsterbo kyrka? Valet är ert! Passa på att bjuda in era bröllopsgäster på en helhelg med boende och spaupplevelser.

Hotell Gässlingen erbjuder sina kunder närproducerade, ekologiska och säsongsanpassade råvaror och är bland annat utvalda och miljömärkta av Svanen. Me like!

Vill ni boka hotellet för ert bröllop? Mer information finner ni på deras sida om bokning av bröllop och fest!

Hotell Gässlingen är perfekt för de brudpar som vill ha naturen bakom knuten. Varför inte göra det till en helhelg tillsammans med era bröllopsgäster - bo på spahotellet och njut av vad Skåne har att erbjuda!

VEM ÄR TOVE?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet.

En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider.

Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Den längre versionen tar vi över en kopp kaffe eller te. Ekologiskt, så klart. Eller lite varm choklad.

Whatever makes your heart sing.

lär känna mig här

Fotograf med fokus på känslor, familj och i att ha en röd tråd i berättelsen om er dag.

boka fotograf

Vildvuxen brudbukett från Bara Blommor, Malmö. De inriktar sig på ekologiska och närproducerade blommor. Brudkläder från SensibleM. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Funderar ni på att boka en bröllopsfotograf till ert bröllop på spahotellet i Skanör?

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Under bröllop kan ni läsa mer om min approach samt hur ni bokar mig som bröllopsfotograf, ni får gärna följa mig på Instagram.

När ni bokar mig för ert bröllop på Hotell Gässlingen får ni tillgång till all min expertis när det gäller bröllopsplanering och jag har goda kontakter med andra bröllopsleverantörer i området och rekommenderar endast de bästa.

Vid bokning skickar jag alltid en detaljerad planeringsguide för att ge er de bästa tipsen på hur ni kan vid planeringen av ert bröllop så att er dag blir PRECIS som ni vill ha den! Jag är ert bollplank när det gäller tankar och idéer kring bröllopet och planeringen av detta ända fram till den stora dagen.

För mig är det viktigt att bilderna representerar er dag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

En kärleksfull parfotografering inför bröllopet i Oskarshamn tillsammans med Fotograf Tove Lundquist.

Information kring bröllop

Vad säger mina brudpar?

Lär känna Tove

recension

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

"Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om. Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister."

- Nina & Andreas

Exempel på bröllop jag fotograferat:

klassiskt bröllop

strandbröllop

bröllop på spahotell

Skanörs kyrka sett från Hotell Gässlingen, Skanör.
Vill ni ha ett kyrkligt bröllop? Skanörs kyrka ligger precis intill Hotell Gässlingen. Annars finner ni fina stränder precis bakom hotellet - vad sägs om ett strandbröllop? Kika in på mina tips för hur ni bäst planerar en utomhusvigsel
Grupporträtt på brud och hennes brudtärnor under ett bröllop på Örum 119 som ligger i södra Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Skåne.
Kärleksfullt bröllopsporträtt på ett brudpar under deras elopement bröllop i Baskemölla, Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Brudklänningen heter Ciara och kommer från Asos. Brudgummens bröllopskläder kommer från Tiger of Sweden.

VILKEN SLAGS BRÖLLOPSFOTOGRAF VILL NI HA?

Ser ni fotografen som endast en i raden av alla era leverantörer? Då är jag inte rätt bröllopsfotograf för er – jag blir så mycket mer personligare än så. Jag är det bästa tredje hjulet ni kan ha! Jag lägger ned tid på att lära känna er för att era bilder skall bli så personliga som möjligt. Detta gör vi bland annat genom att ni har en parfotografering före bröllopet.

Bröllopsdagen på Hotell Gässlingen skall inte kännas som en enda lång fotosession utan jag är en naturlig del av er bröllopsdag. Jag guidar när det behövs såsom exempelvis vid porträtten och intar en dokumentär approach övriga delen av dagen.

Känner ni att jag som person och min expertis kan vara en tillgång under er dag - skicka en förfrågan så tar vi ett snack!

Skicka en förfrågan

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf för bröllop i Skanör Falsterbo, Skåne
- exempelvis bröllopsfest på Hotell Gässlingen

»BLOGG

Hotell Gässlingen - bröllop i Skanör Falsterbo, bröllop på Spa i södra Skåne