Ha ett miljövänligt bröllop på

HOTELL GÄSSLINGEN

BRÖLLOP I SKANÖR

Vill ni gifta er i områdena kring Skanör/Falsterbo? Då tipsar om jag mysiga Hotell Gässlingen som ligger i den norra delen av Skanör, lokalen passar både till ett utomhusbröllop och ett inomhusbröllop. Ett bröllop på stranden intill kanske är er grej? En kyrklig vigsel i Falsterbo kyrka? Valet är ert! Passa på att bjuda in era bröllopsgäster på en helhelg med boende och spaupplevelser.

Hotell Gässlingen erbjuder sina kunder närproducerade, ekologiska och säsongsanpassade råvaror och är bland annat utvalda och miljömärkta av Svanen. Me like!

Vill ni boka hotellet för ert bröllop? Mer information finner ni på deras sida om bokning av bröllop och fest!

Spa och bröllop på Hotell Gässlingen, Skanör.

Hotell Gässlingen är perfekt för de brudpar som vill ha naturen bakom knuten. Varför inte göra det till en helhelg tillsammans med era bröllopsgäster – bo på spahotellet och njut av vad Skåne har att erbjuda!

Om Fotograf Tove Lundquist

(hon/henne)

Är en levnadsglad och bubblig västerbottning med en passion för att berätta historier. Nördar gärna in på bröllop, blommor och Sci-Fi.

Funderar ni på att boka en bröllopsfotograf till ert bröllop på spahotellet i Skanör?

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Under bröllop kan ni läsa mer om min approach samt hur ni bokar mig som bröllopsfotograf, ni får gärna följa mig på Instagram.

När ni bokar mig för ert bröllop på Hotell Gässlingen får ni tillgång till all min expertis när det gäller bröllopsplanering och jag har goda kontakter med andra bröllopsleverantörer i området och rekommenderar endast de bästa.

Vid bokning skickar jag alltid en detaljerad planeringsguide för att ge er de bästa tipsen på hur ni kan vid planeringen av ert bröllop så att er dag blir PRECIS som ni vill ha den! Jag är ert bollplank när det gäller tankar och idéer kring bröllopet och planeringen av detta ända fram till den stora dagen.

För mig är det viktigt att bilderna representerar er dag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Ett intimt vinterbröllop på spahotellet Hotell Mossbylund i södra Skåne.

Vilken slags bröllopsfotograf vill ni ha?

Ser ni fotografen som endast en i raden av alla era leverantörer? Då är jag inte rätt bröllopsfotograf för er – jag blir så mycket mer personligare än så. Jag är det bästa tredje hjulet ni kan ha! Jag lägger ned tid på att lära känna er för att era bilder skall bli så personliga som möjligt. Detta gör vi bland annat genom att ni har en parfotografering före bröllopet.

Bröllopsdagen på Hotell Gässlingen skall inte kännas som en enda lång fotosession utan jag är en naturlig del av er bröllopsdag. Jag guidar när det behövs såsom exempelvis vid porträtten och intar en dokumentär approach övriga delen av dagen.

Känner ni att jag som person och min expertis kan vara en tillgång under er dag – skicka en förfrågan så tar vi ett snack!

Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist.

Att bara prata fotografering med Tove är att underskatta hennes förmåga, då hon är ett proffs på allt som beror ett bröllop.”

“Tove har förmågan att fånga mer än bara ett bröllop och har kunskapen om så mycket mer än bara fotografering. Vi kommer att kunna titta på våra bilder i många år framöver och känna att vi har varit med under hela dagen även på de ögonblicken som vi missat, tack vare att Tove fångat så många bilder på våra gäster när vi inte var med också.

Både vi och gästerna upplevde att det var väldigt proffsigt utfört, ingen kände sig obekväm även om flera oroat sig för det innan. Tove är väldigt lyhörd för våra önskemål, men inte heller rädd för att komma med tips och trix utifrån sin erfarenhet, det värdesatt vi väldigt mycket som inte har någon större kunskap av bröllop. Både Tove och Tomas är väldigt lättsamma personer och skapade en trygg och god stämning även när vi som brudpar var lite trötta.

Att bara prata fotografering med Tove är att underskatta hennes förmåga, då hon är ett proffs på allt som beror ett bröllop.”

Alicia + Joakim


Boka in en provfotografering!

Gillar ni mitt sätt att ta fram det personliga hos varje bröllopspar? Perfekt – läs mer hur ni bokar mig som er bröllopsfotograf under sidan om bröllop! Ni är naturligtvis välkomna att boka in en parfotografering tillsammans med mig innan ni valt ut er bröllopsfotograf!

Om ni efteråt känner att vi trivs ihop och ni vill boka mig för ert bröllop så drar vi av kostnaden för denna fotografering på slutfakturan. Om ni vill kan vi mötas upp på Skanörs Strand, många av mina brudpar väljer att ha sin fotografering precis vid havet.

Skanörs kyrka sett från Hotell Gässlingen, Skanör.
Vill ni ha ett kyrkligt bröllop? Skanörs kyrka ligger precis intill Hotell Gässlingen. Annars finner ni fina stränder precis bakom hotellet – vad sägs om ett strandbröllop? Kika in på mina tips för hur ni bäst planerar en utomhusvigsel


Vi vill att du fotograferar vårt bröllop! Hur går vi tillväga nu?


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Hotell Gässlingen i Skanör – den perfekta bröllopslokalen för ert bröllop!

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf för bröllop i Skanör Falsterbo, Skåne
– exempelvis bröllopsfest på Hotell Gässlingen

Hotell Gässlingen – bröllop i Skanör Falsterbo, bröllop på Spa i södra Skåne