Välkomna till Hotell Gässlingen i Skanör!

När maken fyllde år häromsistens fick han en hotellnatt med inkluderad femrätters middag på Hotell Gässlingen i Skanör utav Storfamiljen, och till min lycka var undertecknad inkluderad. Yaaaay! Så en mulen, mörk och regnig fredagskväll när bröllopssäsongen var över och maken behövde lite paus från sitt stressiga arbete checkade vi in på mysiga Hotell Gässlingen. Vilket ställe! Vi möttes av nybakta scones, nybryggt kaffe och en mysig brasa. Rofyllt, precis vad vi behövde!

Numera när jag jobbar som bröllopsfotograf så har en helt ny värld öppnats upp, helt plötsligt ser jag bröllopsleverantörer överallt ha ha! Och visst hittade jag en på Hotell Gässlingen! Vill ni boka hotellet för ert bröllop så tag kontakt med Mathias Hellström som är Restaurangchef och ansvarig för bröllop, ni finner honom på mathias(at)hotellgasslingen.com alternativt telefonnummer 0733-42 32 41. Mer information finner ni på deras sida om bokning av bröllop och fest!

Ett extra plus får hotellet då det finns ett bra miljötänk vilket ni vet är en viktig fråga för mig! De fokuserar på att erbjuda sina kunder närproducerade, ekologiska och säsongsanpassade råvaror och är bland annat utvalda och miljömärkta av Svanen. Me like!

Ska ni gifta er i Skåne? Gå in på mitt inlägg om bröllopslokaler i Skåne för att se fler tips!

Svartvitt fotografi från Hotell Gässlingen, Skanör.

Vi bodde i en av hotellets sviter, stor och rymlig!

Spa på Hotell Gässlingen, Skanör.
Skanörs kyrka sett från Hotell Gässlingen, Skanör.

Vill ni ha ett kyrkligt bröllop? Skanörs kyrka ligger nära och bra! Annars finner ni fina stränder precis bakom hotellet – vad sägs om ett strandbröllop? Kika in på mina tips för en utomhusvigsel

Spa på Hotell Gässlingen, Skanör.

Spa-delen! Fantastisk personal, fantastiska lokaler och lika fantastisk massage! Det här kommer jag boka in ett par gånger om året, minst tre under bröllopssäsongen då jag går runt och baxar på tunga kameror och tunga väskor! Vi valde Traditionell Thaimassage och Na´jaa massage – helt ljuvligt, jag kände mig som en ny människa! Mitt tips är att BOKA

Spa på Hotell Gässlingen, Skanör.

Här satt vi och sippade på utmärkt gott te innan vi gick ned i den varma poolen.

Detalj på spa på Hotell Gässlingen, Skanör
Bild på den varma poolen på Spa, Hotell Gässlingen, Skanör.

Mycket rofyllt, precis vad vi behövde! Jag är glad att vi bokade i november, trots att vi missade att bada i utomhuspoolen då det var något för kallt. 

Lobbyn på Hotell Gässlingen, Skanör.

Här kan era gäster sitta och samtal under kvällarna framför brasan. 

Detalj i lobbyn på Hotell Gässlingen, Skanör.

dela

Comments Expand
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Porträtt under Golden Hour under ett utomhusbröllop på Ystad Saltsjöbad i Ystad, Skåne. Bröllopsfotograf var Tove Lundquist.

En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
– med fokus på genuina känslor och storytelling.