Planerar ni bröllop i Skåne? Här tipsar jag om konditor!

Tårta från Olof Viktors, Skåne. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Skåne.

Olof Viktor gjorde denna bröllopstårta med chokladsmak till ett bröllop på Örum 119Valen är många - vilken slags bröllopstårta ska ni bjuda era bröllopsgäster på?

Vanlig traditionell bröllopstårta, Naked cake eller kanske till och med cupcakes eller glasstårta som båda börjar bli mer och mer vanligt. Valen är många i planeringen av ett bröllop och ibland kan det känns lite överväldigande med alla bröllopsleverantörer som dyker upp på er Google-sökning. I detta inlägg tipsar jag om inköpsställen för bröllopstårtor i Skåne, en del av tipsen har jag testat själv på mina egna brudpars bröllop och andra har jag fått tipsat om av andra som skall gifta sig. Kika in på min Pinterest-board för att få tips om vad ni kan bjuda era bröllopsgäster på. Hojta gärna till i kommentarerna om ni vill tipsa!

I många fall finns det redan en konditor på er bröllopslokal som bland annat erbjuder er bröllopstårtor och andra bakverk - för en rak kommunikation med personalen så att ni inte missar den delen.Konditor för bröllop i Skåne

Lina Veber Cake, Malmö

Tårtesset, Staffanstorp

Fantasitårtor Ella Sjögren, Landskrona

Cakes of mine, Ängelholm

Olof Viktors, Glemmingebro

Café Mina Sockerdrömmar, SjöboGlasstårta från Dolce Sicilia, Malmö.
Glasstårtor har börjat bli vanligare på bröllop - här från Dolce Sicilia i Malmö.Planerar ni bröllop?

Ta en titt på mina bröllopstips! Jag skriver bland annat om vad en First Look är, hur ni planerar ett klimatsmart bröllop, hur en bäst planerar sina förberedelser, tipsar om bästa hotellen för en bröllopsresa till Skåne samt vad ni bör tänka på vid planeringen av en utomhusvigsel. Kika även in på min Pinterest där jag sparat massor av inspirationsbilder för bröllopstårtor och annat gott!

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG