Planerar ni bröllop i Skåne? Här tipsar jag om konditor!

Foto från ett bröllop på Bjärsjölagårds slott i Skåne. Konditor: Café Mina Sockerdrömmar, foto: Tove Lundquist
Om ni väljer att investera i en bröllopstårta - bjud gärna på den under de ljusa timmarna för att få bäst bilder, eller som här - ställ fram i ett ljust rum så att fotografen hinner ta några bilder!


Valen är många - vilken slags bröllopstårta ska ni bjuda era bröllopsgäster på?

Vanlig traditionell bröllopstårta, Naked cake eller kanske till och med cupcakes eller glasstårta som båda börjar bli mer och mer vanligt. Valen är många i planeringen av ett bröllop och ibland kan det känns lite överväldigande med alla bröllopsleverantörer som dyker upp på er Google-sökning. I detta inlägg tipsar jag om inköpsställen för bröllopstårtor i Skåne, en del av tipsen har jag testat själv på mina egna brudpars bröllop och andra har jag fått tipsat om av andra som skall gifta sig. Kika in på min Pinterest-board för bröllopstårtor för att få tips om vad ni kan bjuda era bröllopsgäster på. Hojta gärna till i kommentarerna om ni vill tipsa!

Beroende på vilken bröllopslokal ni bokat kan det finnas konditor där alternativt en konditor som de brukar samarbeta med som bland annat kan erbjuda er bröllopstårtor och andra alternativa bakverk. För en rak kommunikation med personalen så att ni inte missar deras rekommendation.Tårta från Olof Viktors, Skåne. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Skåne.
Olof Viktor gjorde denna bröllopstårta med chokladsmak till ett bröllop på Örum 119.


Konditor för bröllop i Skåne

Cakes of mine, Ängelholm

Café Mina Sockerdrömmar, Sjöbo

Fantasitårtor Ella Sjögren, Landskrona

Lina Veber Cake, Malmö

Olof Viktors, Glemmingebro

Rosie’s The Cake Studio, Lund

Tårtesset, Staffanstorp

Glasstårta från Dolce Sicilia, Malmö.
Glasstårtor har börjat bli allt vanligare på bröllop - här från Dolce Sicilia i Malmö.

Hej, det är jag som är Tove!

Den här serien med bröllopstips startade 2014 när jag började fotografera bröllop och har sin grund i att jag älskar att utbilda andra och att få hjälpa till. Varje fotograferat bröllop har varit en chans för mig att lära mig nya saker och nya sätt att se på bröllop - denna kunskap vill jag förmedla till mina egna brudpar samt andra som står inför planeringen av sin stora dag.Planerar ni bröllop?

Ta en titt på mina bröllopstips! Jag skriver bland annat om vad en First Look är, hur ni planerar ett klimatsmart bröllop, hur en bäst planerar sina förberedelser, tipsar om bästa hotellen för en bröllopsresa till Skåne samt vad ni bör tänka på vid planeringen av en utomhusvigsel. Kika även in på min Pinterest där jag sparat massor av inspirationsbilder för bröllopstårtor och annat gott!

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG