Bröllop på Luftkastellet i Malmö

- bröllopsfotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Svartvitt foto på brudpar som tittar ut över havet vid Utsiktspunkt Öresundsbron. I bakgrunden syns Luftkastellet, en av Malmös bröllopslokaler. Fotografen är Tove Lundquist, Malmö.

planera ett klimatsmart bröllop på Luftkastellet i malmö

Det finns många miljövänliga alternativ till exempelvis riskastningen som sker efter vigseln!

läs mer

Svartvitt fotografi på ett kramande och kärleksfullt brudpar under ett bröllop i Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Ska ni ha ert bröllop på Luftkastellet i malmö och söker en bröllopsfotograf?

Då har ni kommit rätt! Som fotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär med avslappnade porträtt och med stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Och relationer! Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni kärleksfulla, avslappnade - och ofta rofyllda - bröllopsporträtt. Jag fångar kärlek i all form - kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner.

När ni bokar mig får ni också tillgång till all min expertis när det gäller bröllopsplanering, jag har även goda kontakter med andra bröllopsleverantörer här i Malmö och rekommenderar endast de bästa. Har en rak och tydlig kommunikation med mina brudpar och om ni vill finns jag som ett stöd åt er genom hela planeringen av bröllopet. ♥

Svartvitt bröllopsporträtt på brudpar som gifte sig utanför Torekov i Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

För vilka brudpar passar Luftkastellet?

Detta är en perfekt lokal för de brudpar som precis som jag älskar havet och vill ha en fantastisk vy över Öresundsbron och Östersjön - Luftkastellet erbjuder sin lokal dels för en utomhusvigsel och dels för de brudpar som väljer att viga sig på annan plats. Kan verkligen rekommendera dem, maten är superb liksom personalen. Luftkastellet kör även catering till andra bröllopslokaler i området och de är mycket populära här i Malmö.

Om en vill ha en mer traditionell vigsel finns bland annat den gotiskt inspirerade 1300-tals kyrkan Sankt Petri kyrka och jugendkyrkan Sankt Johannes kyrka som dessutom har ett fantastiskt ljusinsläpp (me LOVE!), Malmö moské, Katolska kyrkan, Sankt Pauli kyrka och Sankt Andreas kyrka, gäller det en judisk vigsel kontaktar ni Judiska församlingen här i Malmö. Vill ni ha er vigsel i en nyare, modernare kyrka passar exempelvis Hyllie kyrka mycket bra samt coola Sankt Matteus kyrka, den sistnämnda är helt amazing inuti! Ljuset! Golvet! Om det är ok att ha ert bröllop i en kyrka precis utanför Yttre Ringvägen tipsar jag om Södra Sallerups kyrka samt Västra Klagstorps kyrka. För er som inte är inbitna Malmöbor kan jag meddela att det inte tar så lång tid alls att åka mellan kyrkorna till Luftkastellet, som mest ungefär 25 minuter.

Om det är en borgerlig inomhusceremoni ni föredrar är Rådhuset i Malmö helt klart det främsta valet! Vid planering av en utomhusvigsel känner jag spontant att någon av parkerna i Malmö skulle passa, såsom Slottsparken, Slottsträdgården, Pildammsparken (det är superfint vid Margaretapaviljongen) och Kungsparken. Vill ni ha ett bröllop vid havet är Ribersborgsstranden perfekt. Har ni färre gäster finns där även fina locations precis intill Luftkastellet.

Dokumentär bröllopsbild på gråtande brud under ett bröllop i Yngsjö samt Åhus i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i hela Skåne.

Det dokumentära fotograferandet ligger mig varmt om hjärtat - ett sånt här ögonblick går bara inte att planera! ♥

Passar jag och min bildstil in i er vision om  hur ni vill föreviga er dag? Vad glad jag blir! Följ länken nedan till min informationssida om bröllop för att läsa mer om priser, sväng gärna förbi sidan om Miljö och hållbarhet för att se hur jag jobbar miljövänligt! Några exempel på bröllopsporträtt finner ni under min portfolio för bröllop, ni finner även utvalda bilder på Instagram. Jag är rak och transparent och delar gärna med mig av bröllopstips för att förenkla er dag! Vill ni träffas på en fika och se om vi matchar varandra? Hör av er antingen via kontaktformuläret alternativt genom att maila mig med detaljer på info(AT)tovelundquist.se.

Se några exempel;

Engagement sessions vid bröllop på Luftkastellet

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under den här fotograferingen kommer vi att lära känna varandra än bättre och ni kommer att få en känsla av hur jag jobbar under bröllopsporträtten under själva bröllopsdagen. Den brukar vara väldigt avslappnad och vi har helt enkelt en trevlig stund tillsammans, jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

Många av mina brudpar älskar precis som jag havet och vad passar väl bättre om ni skall ha ert bröllop på Luftkastellet än att ha er parfotografering precis intill?

se exempel

BRÖLLOP PÅ LUFTKASTELLET, MALMÖ

Bröllopsporträtt på stranden i Haväng under ett bröllop i Haväng. Brudparet valde en elopement till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

Planerar ni en elopement med bara er två, ett minibröllop med era allra nära och käraste eller känner ni att en tredagarsfest med 250 gäster passar er bäst?

De flesta av mina fantastiska brudpar bor annorstädes och har valt Skåne som plats för sina destinationsbröllop så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype.

Ska ni åka ner till Malmö för att kika på lokalerna på Luftkastellet? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, vi kan även ta en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop! Hur går vi tillväga nu?

Fyll i formuläret under KONTAKT

01.

Ju mer detaljerade ni är desto bättre då jag främst går på magkänslan när jag väljer ut de brudpar jag vill spendera min tid med. ♥ Läs gärna igenom texten med mina tankar kring bröllopsfotografering under BRÖLLOP

Foto i svartvitt på ett brudpar som kramas under deras provfotografering inför bröllopet. Plats: strand i Ystad, foto: Tove Lundquist

Avtal, faktura och MASSOR av information!

02.

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten ni inte visste att ni ville ha - vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den!

Bröllopsdagen är här!

03.

Efter att ni haft er parfotografering tillsammans med mig känns det som att vi känt varandra i evighet och att jag är en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

Bilderna är klara!

04.

bröllopsfotograf med fokus på storytelling och genuina känslor

Tiden är inne att få se era fantastiska bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt.

Användbara guider i er BRÖLLOPSplanering!

Porträtt på brudpar under Golden Hour på ett utomhusbröllop på Örum 119 på Österlen i Skåne. Brudens klänning heter Bridal Cap Cleeve Gown in Snow White och kommer från Ivy & Oak. Brudgummens kostym kommer från Tiger of Sweden. Florist är Sara Haglind från isblomsten.dk. Foto: Tove Lundquist.

First Look eller ej? Vad gör vi om det regnar under ert bröllop? Och när är det mest fördelaktigt att ta porträtten?

Svartvitt fotografi på en brudgum som väntar på sin brud under First Look, bröllop i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.
Urban parfotografering inför bröllop nere vid Dockan i Malmö tillsammans med bröllopsfotograf Tove Lundquist, Skåne. Plats är Västra Hamnen.

Följ mig på Instagram

BÄSTA TIDEN FÖR PORTRÄTT

FIRST LOOK

ENGAGEMENT SESSION

Jag finns även på

LÄS MER

LÄS MER

LÄS MER

Följ mig på Instagram

En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.
Parfotografering inför bröllopet på Ystad Saltsjöbad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne

@tovelundquist

Har ni några frågor?

Baserad i Malmö, Skåne

Ställ dem genom kontaktformuläret under kontakt

eller skicka mig ett mail på info(AT)tovelundquist.se

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

Luftkastellet Malmö bröllop – fotograf