Bröllopsfotograf Köpenhamn, Danmark

- bröllopsfotograf med fokus på närhet och närvaro

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Bröllop i Köpenhamn?


Planerar ni att ha ert bröllop i Köpenhamn city? Vad kul! Jag finns på andra sidan Öresundsbron i Malmö och erbjuder utöver halv- , heldagar samt hela bröllopshelger även något kortare bröllop om 1-1,5 till tre timmar i Köpenhamn om ni exempelvis planerar att ha en kort vigsel på rådhuset och enbart är ute efter att fånga vigseln samt några vackra bröllopsporträtt inne i Köpenhamn City.

Bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och naturliga bröllopsporträtt - titta gärna igenom min portfolio för bröllop för att se hur många av mina bröllopsporträtt ser ut. Här finner ni ett par längre blogginlägg att titta igenom.

klassiskt bröllop

bröllop i city

strandbröllop

Exempel på bröllop

Se bildspel från ett par av mina bröllop - i vanlig ordning är bildspelen skapade för brudparets skull och ej för sociala medier så de är lååååånga men kan ge er en inblick i hur jag fotograferar bröllop. ♥

Citybröllop i Malmö

Bröllop på gårdshotell på Österlen

Strandbröllop på spahotell i Ystad

Blue hour porträtt på brudpar. Bröllop Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Vilken slags bröllopsfotograf

vill ni ha?

Ser ni fotografen som endast en i raden av alla era leverantörer? Då är jag inte rätt bröllopsfotograf för er – jag blir så mycket mer personligare än så. Jag är det bästa tredje hjulet ni kan ha! Jag lägger ned tid på att lära känna er för att era bilder skall bli så personliga som möjligt och representera er dag.

Känner ni att jag som person och min expertis kan vara en tillgång under er dag?

Ett utomhusbröllop på Örum 119 på Österlen. Fotograf var Tove Lundquist, Lokal: Örum 119, MUA: Ellinor Rosander, Florist: Trolldruvans blommor, Musiker: Daniel Bentzen, Brud: Hvita Vackra, Brudgum: Volt Malmö, Vigselringar: Dahlgren est. 1918, Trycksaker: Emma Paper Doll, Restaurang: Härden Matstudio, Tårta: Tildas BakeriBoka mig som bröllopsfotograf i Köpenhamn och få en engagerad och lyhörd bröllopsexpert!

skicka en förfrågan

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf Köpenhamn
bröllop på Nimb – Tivoli Gardens, Danmark

»BLOGG

Bröllopsfotograf i Köpenhamn – fotograf för bröllop på Nimb – Tivoli Gardens, Danmark