Bröllopsfotograf Köpenhamn, Danmark

- bröllopsfotograf med fokus på närhet och närvaro

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Ska ni gifta er i Köpenhamn eller i övriga Danmark

och söker bröllopsfotograf?

Planerar ni bröllop i Köpenhamn? Vad kul! Jag finns på andra sidan Öresundsbron i Malmö och erbjuder utöver halv- , heldagar samt hela helger även något kortare bröllop om 1-1,5 till tre timmar i Köpenhamn om ni exempelvis planerar att ha en kort vigsel på rådhuset och enbart är ute efter att fånga vigseln samt några vackra bröllopsporträtt i city.

Min bildstil är dokumentär i kombination med avslappnade och naturliga bröllopsporträtt - titta gärna igenom min portfolio för bröllop för att se hur många av mina bröllopsporträtt ser ut.

Bröllop

i Köpenhamn?

klassiskt bröllop

bröllop i city

strandbröllop


Ett bröllop i Malmö i september. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Brudens kläder: Ellen Marie Bridal, Brudgummens kläder: fluga från Ellen Marie Bridal / kostym av Oscar Jacobson inhandlad på Marty i Lund, Brudnäbb: Newbie, Skor: Talking Shoes Walking Art, Vigselringar: Dahlgren est. 1918, Ringask: Mrs Box, Förberedelser: Clarion Hotel Malmö Live, Bröllopslokal: Kallbadhuset, Malmö

min Approach till bröllop

Under sidan om bröllop finner ni massor av info om min approach när jag fotograferar ert bröllop, har ni några ytterligare frågor så tveka inte att kontakta mig på info(at)tovelundquist.se. För att få en känsla av vad som levereras kan ni kika igenom några av mina bildspel under recensioner.

Parfotografering vid havet i Scaniaparken, Västra hamnen tillsammans med ett brudpar inför bröllop i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Porträtt på brudpar i svarta munskydd under ett bröllop i Skåne. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Malmö.

Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.

Malmökärlek

Slottsbröllop

SkärgårdsporträttBoka mig som bröllopsfotograf Köpenhamn och få en engagerad och lyhörd fotograf!

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf Köpenhamn
bröllop på Nimb – Tivoli Gardens, Danmark

»BLOGG

Bröllopsfotograf Köpenhamn – fotograf för bröllop på Nimb – Tivoli Gardens, Danmark