Bröllopsfotograf i Köpenhamn, Danmark

– fotograf med fokus på närhet och närvaro

Bröllop i Köpenhamn?

Planerar ni att ha ert bröllop i Köpenhamn city? Vad kul! Jag finns på andra sidan Öresundsbron i Malmö och erbjuder utöver halv- , heldagar samt hela bröllopshelger även något kortare bröllop om 1-1,5 till tre timmar i Köpenhamn om ni exempelvis planerar att ha en kort vigsel på rådhuset och enbart är ute efter att fånga vigseln samt några vackra bröllopsporträtt inne i Köpenhamn City.

Bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och naturliga bröllopsporträtt – titta gärna igenom min portfolio för bröllop för att se hur många av mina bröllopsporträtt ser ut. Här finner ni ett par längre blogginlägg att titta igenom.


Om Fotograf Tove Lundquist

(hon/henne)

Är en levnadsglad och bubblig västerbottning med en passion för att berätta historier. Nördar gärna in på bröllop, blommor och Sci-Fi.

Älskar att jobba med människor och tycker att jag har det bästa jobbet i världen!

Vilken slags bröllopsfotograf vill ni ha?

Ser ni fotografen som endast en i raden av alla era leverantörer? Då är jag inte rätt bröllopsfotograf för er – jag blir så mycket mer personligare än så. Jag är det bästa tredje hjulet ni kan ha! Jag lägger ned tid på att lära känna er för att era bilder skall bli så personliga som möjligt och representera er dag. ♥

Känner ni att jag som person och min expertis kan vara en tillgång under er dag?

Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Tre citybröllop i Malmö

Populära inlägg på bloggen

Efter 10 år som bröllopsfotograf har jag samlat på mig en hel del erfarenhet – här finns många tips för de bröllopspar som väljer att själva planera sina bröllop.

Boka mig som bröllopsfotograf i Köpenhamn och få en engagerad och lyhörd bröllopsexpert!


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf Köpenhamn
bröllop på Nimb – Tivoli Gardens, Danmark


Bröllopsfotograf i Köpenhamn – fotograf för bröllop på Nimb – Tivoli Gardens, Danmark