Bröllopsfotograf i Ystad, Skåne
Planera ett klimatsmart bröllop i YstadSka ni ha ert bröllop i Ystad med omnejd och söker en bröllopsfotograf? Vad kul! Ni får bilder som dokumenterar dagen – en salig blandning av lycka, kramar, skratt, tårar och mängder med kärlek! – med stor betoning på storytelling och genuina känslor men ni erbjuds även naturliga och avslappnade bröllopsporträtt. Det finns flera exempel att tillgå i portfolion.

Jag är en bildberättare uti fingerspetsarna och vill gärna vara med och skapa berättelsen om er – det vi skapar tillsammans kommer att finnas kvar för nästkommande generationer! ♥

Jag har fotograferat flera bröllop i Ystad med omnejd, nedan finns tre exempel. Vill ni ha ert bröllop specifikt i Ystad så tipsar jag om grymma Ystad Saltsjöbad – YSB är utan tvekan en av mina favoriter när det gäller bröllopslokaler i det området. Dels har de lång erfarenhet av att planera bröllop och dels är de miljöinriktade precis som jag själv.

Både Nina & Andreas samt Sofi & Anil i exemplen nedan valde YSB för sina respektive strandbröllop, båda paren hade gästat spa:et tidigare och blivit förtjusta i lokalerna och omgivningarna. Hotellet ligger endast ett par minuter utanför stan med bil och erbjuder stor parkering för era bröllopsgäster.

Tove Lundquist är bröllopsfotograf på Österlen. Här visas foto från ett strandbröllop i Ystad.
Brudparets rum under ett bröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne. Foto: Tove Lundquist.

Hotell Fritiden är en uppstickare som har intressanta och originella lokaler – kika in på Stefanies och Claes bröllop nedan för att se förberedelser från Hotell Fritiden. Lokalerna ligger i Ystads gamla badhus och är väldigt fint omgjort, hotellet har sparat många fina detaljer från badhuset vilket kan kännas lite speciellt. Det ligger även väldigt bra till inne i stan och det är enkelt för era bröllopsgäster att ta sig till från tågstationen.

Flera av gästerna på alla bröllop i Ystad har kommenterat att staden känns precis som en mysig ort vid medelhavet, allra helst i månaderna juli-augusti.

Ett guldfärgat lejon på balkongen på Hotell Fritiden i Ystad. Rummet heter Svit Milano. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Sofi och Anil valde att ha ett destinationsbröllop på lyxiga hotell spa:et Ystad Saltsjöbad för sitt svensk-indiska strandbröllop. Bild tagen under tidig Golden Hour på YSB´s brygga. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Tre bröllop i Ystad, Skåne

Porträtt under Golden Hour under ett utomhusbröllop på Ystad Saltsjöbad i Ystad, Skåne. Bröllopsfotograf var Tove Lundquist.
NINA & ANDREAS

NINA + ANDREAS

”Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”. Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag.

Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om. Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister.”

 

Svenskt-indiskt strandbröllop på YSB, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne. Florist är Elins Blomsterglädje i Ystad.

Planerar ni bröllop i Ystad? Här tipsar jag om andra leverantörer!

Utöver att tipsa om bröllopslokal kanske jag kan vara behjälplig på annat sätt i er bröllopsplanering? Finn de bästa floristerna i närheten av er bröllopslokal i inlägget om florister i Skåne – flertalet av dem arbetar med miljön i åtanke vilket jag själv lägger mycket vikt vid.

Det finns många bra tips på hemsidan för de brudpar som planerar ett klimatsmart bröllop – kika under mina miljövänliga bröllopstips samt tipsen om hur bröllopspar kan planera ett klimatsmart bröllop. Läs även övriga bröllopstips på bloggen, kanske kan ni finna något där som hjälper er i planeringen.

Letar ni efter bra hotell inför en resa efter bröllopet tipsar jag på fina platser i mitt inlägg om weekend i Skåne! Många av mina brudpar som kommer annorstädes passar på att stanna kvar några dagar i Skåne innan de åker hem.

Elins Blomsterglädje i Ystad är en av mina favoriter när det gäller florister till ert bröllop!

Parfotografering i Ystad

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig som bröllopsfotograf i Ystad och det här är utan tvekan ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Den är alltid baserad på hur ni två är som personer.

Många av mina brudpar älskar havet precis som jag och det finns många fina platser i närheten av Ystad att dels ta bröllopsporträtt under bröllopsdagen (Stefanie och Claes hade sin First Look på samma strand som på bilderna intill) samt dels ha vår parfotografering. Kika även in på Beltina och Hampus parfotografering för att se hur en annan havsnära Engagement session kan se ut – denna gång i en skärgård.

Foto i svartvitt på ett brudpar som kramas under deras provfotografering inför bröllopet. Plats: strand i Ystad, foto: Tove Lundquist - bröllopsfotograf i Skåne.


Exempel på Engagement sessionsKika igenom bildspelet för att få en känsla över vilka slags bilder som levereras efter en parfotografering tillsammans med mig – det går att välja om en vill ha den i Ystad med omnejd eller i andra delar av Skåne.Fler exempel på bröllop

“Tove har förmågan att fånga mer än bara ett bröllop och har kunskapen om så mycket mer än bara fotografering. Vi kommer att kunna titta på våra bilder i många år framöver och känna att vi har varit med under hela dagen även på de ögonblicken som vi missat, tack vare att Tove fångat så många bilder på våra gäster när vi inte var med också.

Både vi och gästerna upplevde att det var väldigt proffsigt utfört, ingen kände sig obekväm även om flera oroat sig för det innan. Tove är väldigt lyhörd för våra önskemål, men inte heller rädd för att komma med tips och trix utifrån sin erfarenhet, det värdesatt vi väldigt mycket som inte har någon större kunskap av bröllop. Både Tove och Tomas är väldigt lättsamma personer och skapade en trygg och god stämning även när vi som brudpar var lite trötta.

Att bara prata fotografering med Tove är att underskatta hennes förmåga, då hon är ett proffs på allt som beror ett bröllop.”

Alicia+ Joakimbröllopsfotograf på Ystad Saltsjöbad

Funderar ni på att gifta er på Ystad Saltjöbad? Då vill jag specifikt rekommendera att ta kontakt med deras bröllopskoordinator-gäng med grymma Amanda i spetsen! Hotellet har flera års erfarenhet av att planera bröllop och de är bra i kommunikationen gentemot brudpar men även gentemot mig som bröllopsfotograf.Ett grönare alternativ i Ystad

Miljön är väldigt viktig för mig och under sidan miljö och hållbarhet kan ni läsa mina tankar kring detta, jag ger även mängder med tips om hur en kan planera ett klimatsmart bröllop bland annat genom att tipsa om miljövänliga alternativ till ris. Kika in på mina bröllopstips för att få andra fiffiga tips! Låter det som att jag passar in i er vision om hur er bröllopsdag ska dokumenteras? Maila mig på info(at)tovelundquist.se eller fyll i formuläret här: bröllop. Följ mig gärna på Instagram.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Ystad, Skåne
– med fokus på genuina känslor och storytelling.

Bröllopsfotograf Ystad – fotograf för bröllop i Ystad, Skåne