Miljövänliga inbjudningskort till bröllop

Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

 

När det gäller era inbjudningskort och övriga trycksaker till ert bröllop såsom skyltar, informationshäfte om gäster, meny etcetera så finns det flera vägar att gå. Antingen kan ni designa själv för att skriva ut hos ett tryckeri alternativt vända er till en professionell designer som fokuserar främst på bröllop. Oavsett vad ni väljer är det bra om de ni vänder er till har miljön i åtanke när de skapar.

Använder ni er av egen design eller om ni köper designen digitalt vill jag tipsa om Flyeralarm som använder sig av en miljövänlig tryckning samt erbjuder många bra miljövänliga alternativ, dels i naturpapper och dels i återvinningspapper. Även Moo erbjuder viss papperssort som är mer miljövänlig än andra.

Det finns massor av fantastiskt duktiga designers där ute! Jag älskar att följa grymma kreatörer – tipsa gärna i kommentarerna om era egna personliga favoriter! I dagsläget verkar dock Pretty Paper Wedding vara den enda som uttryckligen skriver att det finns ett miljötänk då pappret är FSC-certifierad.

 

Utomhusbröllop på Örum 119, bröllopsmiddagen gick av stapeln i Orangeriet,. Foto: Tove Lundquist.

 

 

 

DELA
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT