Bröllopsfotograf i Kalmar / Småland / Öland

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

RISKASTNING

Det finns många miljövänliga alternativ till riskastningen som sker efter vigseln!

läs mer

Bröllopsfotograf i Kalmar & på Öland

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Naturligt och dokumentärt med en touch av miljötänk

Söker ni en fotograf till ert bröllop i Småland eller på Öland? Kanske ska ni gifta er på någon av de småländska slotten såsom Kalmar Slott, Björnö Slott eller Gränsö Slott? Eller planerar ni en utomhusvigsel på stranden, eller i en vacker skogsglänta? Eller en vigsel i någon av Smålands vackra kyrkor? Yaaay – vad kul att ni har hittat hit! Jag är själv uppväxt vid kusten några mil norr om Kalmar och tar vara på varje möjlighet att åka hem till Ostkusten! När ni bokar mig som bröllopsfotograf i Kalmar län med omnejd ingår alltid boende samt resekostnaden i mina paketpriser.

Bildstilen kan bäst beskrivas som dokumentär och bildberättande med en stor portion känsla och jag älskar att berätta historier med hjälp av mina bilder vilket ni kan se i dessa bildspel. Jag erbjuder er även rofyllda, kärleksfulla och naturliga bröllopsporträtt som fokuserar mer på att fånga vem ni är som par – inte på hur stort ni kan le när jag säger “Cheese!”. Naturliga skratt for the win!

Läs gärna de fantastiskt fina recensionerna jag fått från tidigare brudpar. ♥

Svartvitt fotografi på en brudgum som väntar på sin brud under First Look, bröllop i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Er berättelse är viktig för mig – vad vi tillsammans skapar under bröllopsdagen kommer att finnas kvar för nästkommande generationer och det här är en aspekt som är mycket viktig för mig. Jag har skrivit en del hjälpande tipsinlägg när det gäller bröllopsplanering, exempelvis om hur en planerar en First Look som ni ser på bilden intill.

I mina större bröllopspaket ingår bland annat en parfotografering där vi fokuserar på att lära känna varandra lite och få er bekväma framför kameran. Ställ gärna frågor om det är något ni undrar över! Jag arbetar också som familjefotograf och fotograferar gärna er familj när jag befinner mig i Kalmar.

Smit gärna in och läs igenom bröllopsinformationen innan ni skickar en förfrågan - det är viktigt att ni känner att jag är rätt bröllopsfotograf för er! Fyll i formuläret här för att få prisinformation samt tillgänglighet.

Har ni ännu inte beslutat er för vart ni skall gifta er? Kika in på mina inlägg om bröllopslokaler i Kalmar samt på Öland!

Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.

Beltina & Hampus

oskarshamn

Engagement session

Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.

Parfotografering

Jag rekommenderar alltid mina brudpar att utnyttja möjligheten till fotograferingen som ingår i mina bröllopspaket - här har vi möjlighet att lära känna varandra samt att ni får en känsla av hur jag arbetar. Parfotograferingen sker oftast i samband med ert bröllop då jag kommer upp dagen före.

Vi kommer att på ett avslappnat sätt fånga den vardagliga känslan mellan er, den som finns där när bröllopsfesten är över och gästerna gått hem.

PORTFOLIO

läs mer här

Vigselplatsen under ett strandbröllop hos Ystad Saltsjöbad i Skåne. Foto: Tove Lundquist.

Porträtt på brudpar tillsammans med brudtärnor och marskalkar, YSB. Foto: Tove Lundquist.

Vad ni främst erbjuds är bröllopsfotografering från 5 timmar och uppåt men om jag redan är på plats i Kalmar län eller på Öland fotograferar jag gärna bröllop som är färre timmar än så. Reseersättning samt boende ingår alltid. Mer info finner ni här: bröllop.

Snygga bilder i all ära - ett hett tips är att kika igenom ett par inlägg från bröllop på bloggen så får ni en bra överblick hur bilderna kan se ut.

Titta igenom min portfolio för bröllop för att se om min bildstil passar er vision!

Svartvitt porträtt på brudpar. Foto av Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Maria & Björn

Mönsterås

Bröllop

"Vi fastnade för dina fantastiskt fina och berättande bilder, när vi letade efter fotograf. Från första kontakten fick vi otroligt bra information, som gjorde att man kände sig lugn och kunde fokusera på annat. Provfotografering, tillvägagångssättet och resultatet va över alla förväntningar. Kunde inte ha känts mer naturligt.

Före under och efter bröllopet, märkte vi knappt att du va där och förevigade allt på bild. Och kollar man resultatet, så måste du varit över allt och ingenstans med kameran. Bilderna är otroliga i alla avseenden. Du fick oss och våra älskade barn att slappna av på ett naturligt sätt. Du visade och berättade hur du ville ha det för att vi skulle få resultatet vi ville ha i slutänden.

Vi fick allt och lite till. Över alla förväntningar. Du levererade en resa. Vår resa under en mycket viktig och betydelsefull dag. Från fantastiska porträtt till bilder som visar detaljer och händelser, när det hände på naturligaste sättet man kan tänka sig.

Fortsätt vara den trygga, varma och fantastiska person och fotograf som du är. Fortsätt sprida glädje och föreviga händelser och ”moments". Vi kommer vara som vandrande reklampelare för dig.

Tack!"

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist.

recension

"Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om.

Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister."

se mer

– Nina & Andreas

Bröllopsfotograf Kalmar - Småland - Fotograf Öland - Västervik - Växjö

Är ni intresserade av att boka mig som bröllopsfotograf för ert bröllop i Kalmar län, övriga Småland eller på Öland?

bröllopsfotograf Kalmar län - Öland - Småland - Västervik

Bröllopsfotograf Kalmar Slott – Småland – Öland – bröllop Gränsö Slott – Västervik – Växjö