Bröllopsfotograf på Österlen

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Bröllopsporträtt på stranden i Haväng under ett bröllop i Haväng. Brudparet valde en elopement till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

planera ett klimatsmart bröllop

Få de bästa tipsen!

läs mer

Bröllopsfotograf på Österlen

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Naturligt och dokumentärt med en touch av miljötänk

Planerar ni på att gifta er på Österlen? Låt oss skapa magiska och kärleksfulla bilder tillsammans! Jag arbetar som bröllopsfotograf på Österlen med fokus på genuina känslor och storytelling, själva bildberättandet och den röda tråden under bröllopsdagen är viktig,  jag vill att ni skall se tillbaka på era bröllopsbilder och känna glädje och kärlek. Bli glad i hjärtat av att se alla era grymma gäster socialisera med varandra under minglet. De där blickarna mellan er två, när ni vet vad den andra tänker. Nervositeten, glädjen och kärleken.

Bildstilen kan bäst beskrivas som dokumentär och bildberättande med en stor portion känsla och jag älskar att berätta historier med hjälp av mina bilder vilket ni kan se i dessa bildspel. Jag erbjuder er även rofyllda, kärleksfulla och naturliga bröllopsporträtt som fokuserar mer på att fånga vem ni är som par – inte på hur stort ni kan le när jag säger “Cheese!”. Naturliga skratt for the win!

Läs gärna de fantastiskt fina recensionerna jag fått från tidigare brudpar. ♥

Hur är det att ha med mig under en bröllopsdag?

Jag är social, positiv och älskar att fånga små saker som är speciellt för just er relation med varandra samt era gäster. Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ och delar gärna med mig av tips och erfarenheter inom bröllopsplanering och fotografering - efter flera år i den här branschen är jag väl insatt. Miljön är viktig för mig och jag brukar alltid tipsa mina brudpar om allt från florister och kläddesigners till vad som kan kastas istället för ris efter ceremonin. Kika in på mina miljövänliga bröllopstips!

First Look under ett utomhusbröllop på Örum 119 som ligger på södra Österlen. Brudparet valde att ha den i trädgården utanför Norrgavelhuset. Foto: Tove Lundquist.

När är bästa tiden för porträtt under dagen? Kika in på inlägget Bröllopsporträtt – före eller efter vigseln?! Här ser ni en bild från Therese och Anders First Look!

Kika på Karina och Johans samt Therese och Anders bröllop på Örum 119 samt Nina & Andreas strandbröllop för att få en känsla över vad som levereras. Som ni exempelvis ser på Ida och Leifs bröllop i Haväng är själva berättelsen om er dag är väldigt viktig för mig. Jag gillar att ha en röd tråd i min bildberättelse!

När ni bokar mig får ni också tillgång till all min expertis när det gäller bröllopsplanering och jag har goda kontakter med andra bröllopsleverantörer i området och rekommenderar endast de bästa. Har en rak och tydlig kommunikation med mina brudpar och om ni vill finns jag som ett stöd åt er genom hela planeringen av bröllopet. ♥ Jag tillbringar stor del av tiden på Österlen och har många tips på fina platser att ta era bröllopsporträtt på. Trakterna kring Kivik, Vitemölla, Haväng och Stenshuvud är några av mina personliga favoriter.

Har ni bestämt er för att ha ert bröllop på Österlen men ännu inte valt ut er bröllopslokal? Då vill jag tipsa om mitt inlägg om bröllopslokaler i Skåne.

Tips inför er planering

Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.

Beltina & Hampus

hav & klippor

Engagement session

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, som sker före bröllopet och det här är utan tvekan ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Den är alltid baserad på hur ni två är som personer.

Kika in på Sofi & Anils parfotografering på en sandstrand på Österlen för att få en känsla över hur det kan se ut. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i närheten av Österlen att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering. Kika även in på Beltina och Hampus parfotografering i länken ovan för att se hur en havsnära Engagement session kan se ut.

Engagement session inför ert bröllop

Vigselplatsen under ett strandbröllop hos Ystad Saltsjöbad i Skåne. Foto: Tove Lundquist.

Porträtt på brudpar tillsammans med brudtärnor och marskalkar, YSB. Foto: Tove Lundquist.

Vad ni främst erbjuds är bröllopsfotografering från 5 timmar och uppåt men jag bokar även mindre bröllop än så emellanåt. Reseersättning ingår alltid när det gäller bröllop på Österlen. Mer info finner ni här: bröllop.

Snygga porträttbilder i all ära - ett hett tips är att kika igenom ett par inlägg från bröllop på bloggen så får ni en bra överblick hur bilderna kan se ut.

Titta igenom min portfolio för bröllop för att se om min bildstil passar er vision!

Många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop på Österlen så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler. Ska ni ner till Skåne för att inspektera er bröllopslokal? Ring så kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta.

Vi bor inte på Österlen - hur går vi tillväga?

skicka en bokningsförfrågan

Följ mig på Instagram

En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Parfotografering inför bröllopet på Ystad Saltsjöbad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne

@tovelundquist

Har ni några frågor?

Baserad i Malmö, Skåne

Ställ dem genom kontaktformuläret under kontakt

eller skicka mig ett mail på info(AT)tovelundquist.se

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

Bröllopsfotograf Österlen, Tomelilla, Simrishamn, bröllop i Kivik, Sjöbo