Planerar ni bröllop?

bröllopsfotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Kåseholms slott – bröllop i Skåne

(hon/henne)

Vem är Tove?

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet. En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider. Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.

Svartvitt porträtt på Christoffer och Ashley Ljungbäck under deras bröllop på Trolleholms Slott i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne. Brudklänning från Mia Grace Bridal.

Bröllop på Kåseholms slott

Planerar ni ett bröllop i Skåne? Ha bröllopet på det privata slottt Kåseholms slott som ligger mellan Sjöbo och Tomelilla! I festsalen ryms ungefär 140 gäster och personalen har lång erfarenhet av att planera bröllop. Vid bra väder under bröllopet ges ni möjlighet att ha middagen utomhus!

Låt Daniel Berlin och hans team skapar en fantastisk bröllopsmiddag åt er!

Vilka är ni?

Ni fina, fantastiska bröllopspar är kärleksfulla och jämställda och planerar väl genomtänkt men avslappnat bröllop på Kåseholms slott. Ert största fokus är att familj och vänner har det bra och ni värderar bilder från bröllopet högt. Lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en helt fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger ned tid på att lära känna er för att skapa personliga bröllopsbilder. Det är viktigt att de representerar er bröllopsdag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.


”Tove var helt fantastisk fotograf, otroligt nöjd med bilderna och med henne som person. Sjukt engagerad hela vägen från bokning till bröllopet och känner att vi inte kunde valt en bättre fotograf. Kan verkligen rekommendera henne! ♥” – Frida & Anton

“Googlade efter inspiration ganska tidigt och hittade då Tove. Fastnade för hennes dokumentära bilder och hur hon sätter bild på de där känslofyllda ögonblicken som så snabbt flyger förbi.

För oss var det viktigt att satsa på en bra professionell fotograf som vi kunde lämna över allt fotograferande till och som vi kunde känna oss trygga med. Tove var engagerad, hon gav tips och råd hela vägen fram till bröllopet, hon hade tålamod och förståelse för att vi var ovana framför kameran. Hon fanns som ett bollplank under hela planeringen. Hon tog bilder hela dagen så att vi kunde släppa det helt.

Vi visste att de bilderna hon tar skulle vara tillräckligt för oss och hjälpa oss minnas denna dag för alltid.”

Mia + Mattias

Exempel på bröllop

Se ett par exempel!

Se i nedan utvalda bildspel hur jag på ett naturligt sätt blandar spontana ögonblicksbilder med avslappnade porträtt under en bröllopsdag. I vanlig ordning är bildspelen skapade för brudparets skull och ej för sociala medier så de är måhända lite långa men ger er en inblick i hur jag fotograferar bröllop – en viktig aspekt när ni skall investera i bröllopsbilder. ♥
Planera ert bröllop!


Efter 10 år av att arbeta som bröllopsfotograf har jag samplat på mig en hel del erfarenhet – här finns ett par tips för de bröllopspar som väljer att själva planera sina bröllop.


Bröllopsfotograf i Skåne med fokus på storytelling och genuina känslor

Jag älskar att fånga de genuina känslorna och kärleken mellan människor som lyser igenom under en bröllopsdag – kärleken mellan makar, kärleken till familj och till vänner. Att fånga små, små detaljer som ofta ingen annan hinner notera i bröllopsdagens brus – den tysta blicken mellan två människor eller en mjuk hand på en närståendes arm. Era vänner och familj är en sån stor del av er bröllopsdag!

Boka mig och ni får en fotograf som tar sig an er bröllopsdag med stort engagemang, lyhördhet och all den kärlek det förtjänar! Vill ni ha en blandning av dokumentära och autentiska ögonblicksbilder som fångar era känslor under bröllopsdagen samt snygga porträtt är jag den solklara bröllopsfotografen för er!


Engagement sessions på Kåseholms slott

Det ingår alltid en parfotografering när ni bokar mig som er bröllopsfotograf för 5 timmar eller mer, jag tycker att det är ett härligt samt effektivt sätt att lära känna varandra!

Det finns många fina platser i närheten av Kåseholms slott att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering – allt sånt här går vi igenom vid bokning.

Exempel på Engagement sessions“Tove var vår bröllopsfotograf och vi är så nöjda. Toves engagemang är något utöver det vanliga och hennes energi gör en avslappnad och trygg på själva bröllopsdagen. Kan varmt rekommendera Tove om ni vill ha en fotograf som verkligen ger allt (och lite till) för er och er dag!”

Molly + Johan
Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Vi bor inte i Skåne men vill boka dig för vårt bröllop på Kåseholm!

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne finns en stor vana vid att kommunikationen kring bröllopet sker genom telefon/mail/videosamtal. Vi kan ta en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och pratar bröllop via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Ska ni åka ner till Kåseholms slott för att kika på lokalerna samt ha ett sista möte med deras bröllopskoordinator? Om ni vill kan vi passa på att ha er Engagement Session i samband med detta, antingen vid själva slottet alternativt i området – det finns många fina platser på den delen av Österlen när det gäller både havskänsla, småstadskänsla, fina backar, härliga murriga skogar eller öppna landskap.

Internationellt svenskt-amerikanskt bröllop på Ven, porträtt på brud och brudgum på stranden. Klänning från DB Studio wedding dresses, skor från Steve Madden. Foto: Tove Lundquist.
Bröllopstips

Kika in på min Pinterest samt bröllopstipsen här på hemsida för att få inspiration! Där finns tips på allt som kan behövas tänkas på under en bröllopsdag – från förberedelser till First Look, till hur en skall tänka när gruppbilderna eller bröllopsporträtten skall tas (finns MASSOR av fina backdrops vid slottet!!), vilka florister som finns i närheten av Tomelilla till inlägg om presenter till era gäster, hur en bäst planerar in ett bra körschema för dagen och vem som gör godaste tårtan i Skåne. Allt det – och mycket, mycket mer!

Har ni anlitat en bröllopskoordinator? Vad kul – gratulerar till att göra ett bra val! Om ni vill men ännu inte hunnit boka någon så läs tipsen om bröllopskoordinatorer!

I annat fall hoppas jag att kunna bistå med lite hjälp i er bröllopsplanering med dessa tips.


Vi vill att du fotograferar vårt bröllop på Kåseholm – hur går vi tillväga nu?

Brud förbereder sig inför First Look på bröllopslokalen Örenäs Slott i Skåne. Fotograf: Tove Lundquist.

BRÖLLOPSFOTOGRAF I SKÅNE MED FOKUS PÅ STORYTELLING OCH GENUINA KÄNSLOR

02.

Avtal, faktura och MASSOR av information!

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten vid sidan av – vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den! En checklista och bröllopsguide skickas ut.

03.

Bröllopsdagen är här! Wohoooo!

Efter att ni haft er parfotografering tillsammans med mig känns det som att vi känt varandra i evighet och att jag är en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

04.

Bilderna är klara!

Tiden är inne att få se era bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt. ♥


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Bröllopsfotograf för bröllop på Kåseholms slott i Skåne
– fotograf med fokus på storytelling och genuina känslor

Exklusiva bröllop på Kåseholms slott tillsammans med kocken Daniel Berlin – slottet ligger mellan Tomelilla och Sjöbo