Kåseholms slott - bröllop i Skåne

Ett utomhusbröllop på Örum 119 på Österlen. Fotograf var Tove Lundquist, Lokal: Örum 119, MUA: Ellinor Rosander, Florist: Trolldruvans blommor, Musiker: Daniel Bentzen, Brud: Hvita Vackra, Brudgum: Volt Malmö, Vigselringar: Dahlgren est. 1918, Trycksaker: Emma Paper Doll, Restaurang: Härden Matstudio, Tårta: Tildas Bakeri

Info om bröllop

Vad säger brudparen?

Om fotografen

Vem är Tove?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet och i skogen.

En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider.

Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Bröllop på Kåseholms slott

i Skåne

Planerar ni ett bröllop i Skåne? Ha bröllopet på det privata slottt Kåseholms slott som ligger mellan Sjöbo och Tomelilla! I festsalen ryms ungefär 140 gäster och personalen har lång erfarenhet av att planera bröllop. Vid bra väder under bröllopet ges ni möjlighet att ha middagen utomhus!

Låt Daniel Berlin och hans team skapar en fantastisk bröllopsmiddag åt er!

boka fotograf

En mulen kvällsfotografering under ett slottsbröllop på Bjärsjölagårds slott i Skåne. Kostymen kommer från Pelote i Malmö och brudklänningen är sydd av Annika Karp i Lund, florist är Elins Blomsterglädje i Ystad och bröllopsfotograf är Tove Lundquist från Malmö. Manchettknappar är X-wing från Star Wars.
Miljö och hållbarhet - miljövänligt bröllop - klimatsmart fotograf i Skåne Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.

Engagement session

Det ingår alltid en parfotografering när ni bokar mig som er bröllopsfotograf för 5 timmar eller mer, jag tycker att det är ett härligt samt effektivt sätt att lära känna varandra!

se exempelExempel på hur ett bröllop kan se ut - här på Bosjökloster slott i norra Skåne

I bröllopspaketen ingår bland annat...

Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

» resa mellan Kåseholms slott & Malmö

» Parfotografering i Skåne

» Bildspel från er bröllopsdag

» Större paket: Album + Second shooter

att boka mig för ert bröllop

bröllopsuppdrag börjar på 30.000 SEK

5h

8h

12h till 16h

Det här är paketet för er som inte vill ha bilder från förberedelserna - jag brukar komma i tid för First Look och stanna en stund in på bröllopsmiddagen.

Känner ni att den senare delen av förberedelserna fram till bröllopsfesten är vad som passar er? Då är detta paketet för er.

Detta är paketen för er som vill ha större delen av dagen dokumenterad - allt från tidiga förberedelser in på bröllopsfesten.

se exempel

se exempel

se exempel

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Vi bor inte i Skåne - hur går vi tillväga?

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne finns en stor vana vid att kommunikationen kring bröllopet sker genom telefon/mail/videosamtal. Vi kan ta en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och pratar bröllop via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Ska ni åka ner till Kåseholms slott för att kika på lokalerna samt ha ett sista möte med deras bröllopskoordinator? Om ni vill kan vi passa på att ha er Engagement Session i samband med detta, antingen vid själva slottet alternativt i området - det finns många fina platser på den delen av Österlen när det gäller både havskänsla, småstadskänsla, fina backar, härliga murriga skogar eller öppna landskap.

Boka mig för ert bröllop
Exempel på hur ett bröllop kan se ut - här på Bjärsjölagårds slott som ligger något norr om Kåseholms slott

Grupporträtt på brud och hennes brudtärnor under ett bröllop på Örum 119 som ligger i södra Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Skåne.

Populära artiklar om bröllopsplanering
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Bröllop på Kåseholms slott

- bröllopsfotograf med fokus på storytelling och genuina känsor

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .

Fotograf Tove Lundquist

Bröllopsfotograf för bröllop på Kåseholms slott i Skåne

- fotograf med fokus på storytelling och genuina känslor

Exklusiva bröllop på Kåseholms slott tillsammans med kocken Daniel Berlin - slottet ligger mellan Tomelilla och Sjöbo