bröllopsfotograf i Kullabygden - Mölle, Arild, Höganäs och Kullaberg

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Internationellt svenskt-amerikanskt bröllop på Ven, mingel utanför Sankt Ibbs kyrka efter vigselceremonin. Foto: Tove Lundquist.

planera ett klimatsmart bröllop i kullaberg

Det finns många miljövänliga alternativ till exempelvis riskastningen som sker efter vigseln!

läs mer

Bröllop i Kullaberg, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Ska ni ha ert bröllop på Arilds vingård, Grand Hôtel Mölle eller annan plats i Kullabygden?

Då har ni kommit rätt! Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär med avslappnade porträtt och med stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Och relationer! Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni kärleksfulla, avslappnade - och ofta rofyllda - bröllopsporträtt. Jag fångar kärlek i all form - kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner.

När ni bokar mig får ni också tillgång till min fleråriga expertis när det gäller bröllopsplanering, jag har även goda kontakter med andra bröllopsleverantörer i området kring Kullaberg och rekommenderar endast de bästa. Har en rak och tydlig kommunikation med mina brudpar och om ni vill finns jag som ett stöd åt er genom hela planeringen av bröllopet. ♥

Bröllop i Torekov och Kullaberg, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Vilka är #tovesbrudpar?

Mina brudpar är kärleksfulla och jämställa par som planerar avslappnade bröllop med fokus på familj och vänner och som värderar bilder från bröllopet högt. Under resans gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er! Jag fotar för er story, vilka ni är som personer spelar mer roll för mig än vilken bröllopslokal ni valt eller designen av era bröllopskläder.

Var i Kullabygden kan ni ha ert bröllop?

Planerar ni en kyrkovigsel eller är det borgerlig vigsel som gäller? En populär kyrka är bland annat Brunnby kyrka som ligger 3 minuters bilfärd från Arild (och grymma Arilds vingårdar!) och 12 minuter ifrån Grand Hôtel Mölle och lika många minuter till Höganäs. Andra fina kyrkor med bra ljusinsläpp i Kullabygden är Himmelsfärdskyrkan och Vikens kyrka som ligger i Höganäs, Jonstorps kyrka - eller vad sägs om Arild kapell och Mölle kapell? Fantastiska vigselplatser!

Kullabygden är annars som gjord för utomhusbröllop! Vad sägs om klipporna vid Kullens fyr som ligger vid Kullabergs naturreservat? Eller en härlig sandstrand vid Viken utanför Höganäs? Kullaberg har allt! Om ni planerar just detta så läs mitt inlägg 10 tips för dig som planerar en utomhusvigsel!

Grand Hôtel Mölle och Hotel Kullaberg i Mölle, Arilds vingårdar, Strand Hotell Arild och Hotel Rusthållargården i Arild, Restaurang Bryggan i Höganäs samt Villa Brunnby i Nyhamnsläge är mina personliga favoriter när det gäller bröllop i Kullabergstrakten.

Bröllop i Köpinge Kyrka, Gärds Köpinge i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Det dokumentära fotograferandet ligger mig varmt om hjärtat - ett sånt här ögonblick går bara inte att planera! ♥

Passar jag och min bildstil in i er vision om  hur ni vill föreviga er dag? Vad glad jag blir! Följ länken nedan till min informationssida om bröllop för att läsa mer om priser, sväng gärna förbi sidan om Miljö och hållbarhet för att se hur jag jobbar miljövänligt! Några exempel på bröllopsporträtt finner ni under min portfolio för bröllop, ni finner även utvalda bilder på Instagram. Jag är rak och transparent och delar gärna med mig av bröllopstips för att förenkla er dag! Vill ni träffas på en fika och se om vi matchar varandra? Hör av er antingen via kontaktformuläret alternativt genom att maila mig med detaljer på info(AT)tovelundquist.se.

Bröllopsporträtt på stranden i Haväng under ett bröllop i Haväng. Brudparet valde en elopement till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

Planerar ni en elopement med bara er två, ett minibröllop med era allra nära och käraste eller känner ni att en tredagarsfest med 250 gäster passar er bäst?

De flesta av mina fantastiska brudpar bor annorstädes och har valt Skåne som plats för sina destinationsbröllop så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype.

Ska ni åka ner till Kullaberg med omnejd för att kika på lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, vi kan även ta en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Nina & Andreas - Ystad Saltsjöbad

1

Karina & Johan - Kafferosteriet på Österlen

2

Sofi & Anil - YSB

3

Therese & Anders - Örum 119

4

5

Se några exempel;

Engagement sessions vid bröllop

i Kullabygden

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under den här fotograferingen kommer vi att lära känna varandra än bättre och ni kommer att få en känsla av hur jag jobbar under bröllopsporträtten under själva bröllopsdagen. Den brukar vara väldigt avslappnad och vi har helt enkelt en trevlig stund tillsammans, jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

Många av mina brudpar älskar precis som jag havet och det finns många fina platser i dessa trakter att ha vår fotografering om ni inte vill ha den där bröllopsfesten hålls.

se exempel

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop! Hur går vi tillväga nu?

Fyll i formuläret under KONTAKT

01.

Ju mer detaljerade ni är desto bättre då jag främst går på magkänslan när jag väljer ut de brudpar jag vill spendera min tid med. ♥

Foto i svartvitt på ett brudpar som kramas under deras provfotografering inför bröllopet. Plats: strand i Ystad, foto: Tove Lundquist

Avtal, faktura och MASSOR av information!

02.

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten ni inte visste att ni ville ha - vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den!

Bröllopsdagen är här!

03.

Efter att ni haft er parfotografering tillsammans med mig känns det som att vi känt varandra i evighet och att jag är en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

Bilderna är klara!

04.

bröllopsfotograf med fokus på storytelling och genuina känslor

Tiden är inne att få se era fantastiska bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt.

Användbara guider i er BRÖLLOPSplanering!

Porträtt på brudpar under Golden Hour på ett utomhusbröllop på Örum 119 på Österlen i Skåne. Brudens klänning heter Bridal Cap Cleeve Gown in Snow White och kommer från Ivy & Oak. Brudgummens kostym kommer från Tiger of Sweden. Florist är Sara Haglind från isblomsten.dk. Foto: Tove Lundquist.

First Look eller ej? Hur planerar ni en utomhusvigsel? Och när är det mest fördelaktigt att ta porträtten?

Svartvitt fotografi på en brudgum som väntar på sin brud under First Look, bröllop i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.
Urban parfotografering inför bröllop nere vid Dockan i Malmö tillsammans med bröllopsfotograf Tove Lundquist, Skåne. Plats är Västra Hamnen.

Följ mig på Instagram

BÄSTA TIDEN FÖR PORTRÄTT

FIRST LOOK

ENGAGEMENT SESSION

Jag finns även på

LÄS MER

LÄS MER

LÄS MER

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .

Bröllop i Kullaberg

Bröllopsfotograf i Kullabygden - från i bland annat Mölle och Höganäs.

Kullaberg bröllopsfotograf, vigsel på Arild vingård, Höganäs – bröllop på Grand Hôtel Mölle – Kullabygden