Bröllopsfotograf i Kullabygden – Mölle, Arild, Höganäs och Kullaberg

– fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

PLANERA ETT KLIMATSMART BRÖLLOP I KULLABERG

Det finns många miljövänliga alternativ till exempelvis riskastningen som sker efter vigseln!

Bröllop i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Ska ni ha ert bröllop på Arilds vingård, Grand Hôtel Mölle eller annan plats i Kullabygden?

Då har ni kommit rätt!

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär med avslappnade porträtt och med stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Och relationer! Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni kärleksfulla, avslappnade – och ofta rofyllda – bröllopsporträtt. Jag fångar kärlek i all form – kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner.

När ni bokar mig får ni också tillgång till min fleråriga expertis när det gäller bröllopsplanering, jag har även goda kontakter med andra bröllopsleverantörer i området kring Kullaberg och rekommenderar endast de bästa. Har en rak och tydlig kommunikation med mina brudpar och om ni vill finns jag som ett stöd åt er genom hela planeringen av bröllopet. ♥

Svartvitt porträtt på bröllopspar vid havet. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Stockholm.
Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Vilka är ni?

Ni fina, fantastiska bröllopspar är kärleksfulla och jämställda och planerar väl genomtänkt men avslappnat bröllop här i Skåne. Ert största fokus är att familj och vänner har det bra och ni värderar bilder från bröllopet högt. Lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en helt fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger ned tid på att lära känna er för att skapa personliga bröllopsbilder. Det är viktigt att de representerar er bröllopsdag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

Tove var vår bröllopsfotograf och vi är så nöjda. Toves engagemang är något utöver det vanliga och hennes energi gör en avslappnad och trygg på själva bröllopsdagen. Kan varmt rekommendera Tove om ni vill ha en fotograf som verkligen ger allt (och lite till) för er och er dag!

– Molly + Johan

Var i Kullabygden kan ni ha ert bröllop?

Planerar ni en kyrkovigsel eller är det borgerlig vigsel som gäller? En populär kyrka är bland annat Brunnby kyrka som ligger 3 minuters bilfärd från Arild (och grymma Arilds vingårdar!) och 12 minuter ifrån Grand Hôtel Mölle och lika många minuter till Höganäs. Andra fina kyrkor med bra ljusinsläpp i Kullabygden är Himmelsfärdskyrkan och Vikens kyrka som ligger i Höganäs, Jonstorps kyrka – eller vad sägs om Arild kapell och Mölle kapell? Fantastiska vigselplatser!

Kullabygden är annars som gjord för utomhusbröllop! Vad sägs om klipporna vid Kullens fyr som ligger vid Kullabergs naturreservat? Eller en härlig sandstrand vid Viken utanför Höganäs? Kullaberg har allt! Om ni planerar just detta så läs mitt inlägg 10 tips för dig som planerar en utomhusvigsel!

Grand Hôtel Mölle och Hotel Kullaberg i Mölle, Arilds vingårdar, Strand Hotell Arild och Hotel Rusthållargården i Arild, Restaurang Bryggan i Höganäs samt Villa Brunnby i Nyhamnsläge är mina personliga favoriter när det gäller bröllop i Kullabergstrakten.

Bild i färg på brudpar som står under det ensamma trädet i Haväng under ett bröllop i Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. Brudklänning från Asos, brudgummens kläder kommer från Tiger of Sweden.

Planerar ni en elopement med bara er två, ett minibröllop med era allra nära och käraste eller känner ni att en tredagarsfest med 250 gäster passar er bäst?

De flesta av mina fantastiska brudpar bor annorstädes och har valt Skåne som plats för sina destinationsbröllop så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype.

Ska ni åka ner till Kullaberg med omnejd för att kika på lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, vi kan även ta en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Engagement sessions vid bröllop i Kullabygden

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under den här fotograferingen kommer vi att lära känna varandra än bättre och ni kommer att få en känsla av hur jag jobbar under bröllopsporträtten under själva bröllopsdagen. Den brukar vara väldigt avslappnad och vi har helt enkelt en trevlig stund tillsammans, jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

Många av mina brudpar älskar precis som jag havet och det finns många fina platser i dessa trakter att ha vår fotografering om ni inte vill ha den där bröllopsfesten hålls.

Kärlek

Tove var helt fantastisk fotograf, otroligt nöjd med bilderna och med henne som person. Sjukt engagerad hela vägen från bokning till bröllopet och känner att vi inte kunde valt en bättre fotograf. Kan verkligen rekommendera henne! ♥

– Frida + Anton

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop! Hur går vi tillväga nu?


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Bröllop i Kullaberg

Bröllopsfotograf i Kullabygden – från i bland annat Mölle och Höganäs

Kullaberg bröllopsfotograf, vigsel på Arild vingård, Höganäs – bröllop på Grand Hôtel Mölle – Kullabygden