PLANERA ETT BRÖLLOP PÅ BJÄRSJÖLAGÅRDS SLOTT

Det finns många miljövänliga alternativ till exempelvis riskastningen som sker efter vigseln!

Ska ni ha ert bröllop på Bjärsjölagårds Slott i Skåne och söker en bröllopsfotograf?

Då har ni kommit rätt! Som fotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär med avslappnade porträtt och med stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Och relationer! Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni kärleksfulla, avslappnade – och ofta rofyllda – bröllopsporträtt. Jag fångar kärlek i all form – kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner.

När ni bokar mig får ni också tillgång till all min expertis när det gäller bröllopsplanering, jag har även goda kontakter med andra bröllopsleverantörer i området och rekommenderar endast de bästa. Har en rak och tydlig kommunikation med mina brudpar och om ni vill finns jag som ett stöd åt er genom hela planeringen av bröllopet. ♥

Kärleksfullt brudpar vid bröllop på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.


Vilka är ni?

De som bokar mig som fotograf är kärleksfulla och jämställda brudpar som planerar sina bröllop på Bjärsjölagårds Slott med stort fokus på familj och vänner och de värderar bilder från bröllopet högt. Under resans gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er – jag är experten som finns vid sidan i er planering i den mån ni vill.
”Vi är mer än nöjda med din instats och arbete. Vi kände oss trygga och bekväma under hela dagen och litade på dig. Vi förväntade oss inte det stödet och pushen och energin som du kom med.”


Kika in på Cecilia och Hans bröllop på Bjärsjölagårds slott!För vilka brudpar passar Bjärsjölagårds Slott?

Bjärsjölagårds Slott som ligger vackert inbäddat utanför Sjöbo i Skåne är bröllopslokalen för de brudpar som vill ha ett slottsbröllop, trädgården är dessutom helt fantastisk med många fina platser för en en utomhusvigsel i exempelvis örtagården eller på framsidan av slottet. Det finns även möjlighet att gifta sig inomhus i något av slottets vackra och ljusa salar – ett mycket bra alternativ vid regn! Slottet tar endast ett bröllop per helg och brudparen får tillgång till hela slottet vid bokning.

För de brudpar som vill ha en lite mer traditionell vigsel finns Öveds kyrkaÖstra Kärrstorps kyrka samt Björka Kyrka i närheten. Ni kan även välja att ha er vigsel i Västerstads kyrka och sedan ta lite coola porträtt vid Västerstads gamla kyrka. Då jag spenderar mycket tid på Österlen har jag tips på många vackra platser för porträtt i närheten, dels om ni vill ha bröllopsporträtt vid havet eller i närheten av Vombsjön och dels om ni vill ha en mer grönskande känsla. Självklart tar vi även Golden Hour porträtt på Bjärsjölagård innan solen går ned!

Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Slottet passar även för de brudpar som vill göra sitt bröllop till en helhelg vilket jag verkligen kan rekommendera då de erbjuder boende i många rum – när två familjer och vänskapskretsar knyts ihop har inte alltid bröllopsgäster träffat varandra tidigare. Då är en kul middag tillsammans på kvällen före bröllopet perfekt – Bjärsjölagårds slott har plats för 52 övernattande gäster.

Passar jag och min bildstil in i er vision om  hur ni vill föreviga er dag? Vad glad jag blir! Följ länken nedan till min informationssida om bröllop för att läsa mer om priser, sväng gärna förbi sidan om Miljö och hållbarhet för att se hur jag jobbar miljövänligt! Ni finner ett par exempel på bröllop under taggen bröllop.

Jag är rak och transparent och delar gärna med mig av bröllopstips för att förenkla er dag! Vill ni träffas på en fika och se om vi matchar varandra? Hör av er antingen via kontaktformuläret alternativt genom att maila mig med detaljer på info(AT)tovelundquist.se.Engagement sessions vid bröllop på Bjärsjölagårds Slott

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under den här fotograferingen kommer vi att lära känna varandra än bättre och ni kommer att känna av hur det är att vara framför kameran samt få en känsla av hur jag jobbar under bröllopsporträtten under själva bröllopsdagen.

Den brukar vara väldigt avslappnad och vi har helt enkelt en trevlig stund tillsammans. Porträtten baseras alltid på hur ni är som personer och som par. Många av mina brudpar älskar precis som jag havet och det finns många fina platser i närheten av Bjärsjölagårds Slott att ha vår fotografering om ni inte vill ha den intill slottet.


En parfotografering i Slottsträdgården i september månad, de starka färgerna på blommorna gav en somrig känsla till fotograferingen inför bröllopet. I bakgrunden ses Slottsmöllan vid Malmö Museer. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Cecilia och Hans valde att ha sin parfotografering i Malmö där de bor.
Cecilia och Hans fick en mörk och regnig bröllopsdag på Bjärsjölagårds slott – men ingenting förtog glädjen över att få gifta sig med sin bästa vän.

Planerar ni en elopement med bara er två, ett minibröllop med era allra nära och käraste eller känner ni att en tredagarsfest med 250 gäster passar er bäst?

Jag fotograferar alla slags bröllop – både stora och små! De flesta av mina fantastiska brudpar bor annorstädes och har valt Skåne som plats för sina destinationsbröllop så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype.

Ska ni åka ner till Skåne för att kika på lokalerna på Bjärsjölagårds Slott? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, vi kan även ta en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Ett regnigt slottsbröllop på Bjärsjölagårds slott som ligger utanför Sjöbo i Skåne. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop! Hur går vi tillväga nu?


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf för bröllop på Bjärsjölagårds slott i Skåne
– ha ert slottsbröllop i kryddträdgården

Bjärsjölagårds Slott – bröllop på slottet – vigsel i Örtagården – bröllopsfotograf för slottsbröllop i Sjöbo