Urban parfotografering inför bröllop tillsammans med bröllopsfotograf Tove Lundquist, Skåne. Plats är Västra Hamnen i Malmö.

En bröllopsfotografs vardag

Välkommen till min bröllopsblogg! Här kommer ni att finna en salig blandning av bland annat personliga reflektioner, tips på främst svenska bröllopsleverantörer samt vad ett brudpar kan behöva ta i beaktning när ni planerar bröllop. Min intention är att ge er inspiration när det gäller era bröllopsfoton samt ert eget bröllop samt att ni ges möjlighet att lära känna mig – Fotograf Tove Lundquist! Ni får svar på många frågor i min FAQ. Har ni någon kick-ass fråga ni vill ställa mig så kicka iväg den till info(at)tovelundquist.se!

Letar ni bröllopsfotograf? Jag erbjuder er en dokumentär skildring av er bröllopsdag med stort fokus på känsla och kärleksfulla, avslappnade porträtt istället för ett mer traditionellt och poserande skildring av er dag. Välkomna att se min portfolio.

Är en familjefotograf det ni är ute efter? Vill ni passa på att fånga barnens uppväxt innan de flyttar hemifrån? Kika in på min hemsida för gravid- samt familjefotograferingar istället!

Clickin Moms challenge 2017.

Glyptoteket, Köpenhamn

BOKA HÄR!

Populära artiklar på bröllopsbloggen

Bruden med tärnor under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Foto: Tove Lundquist.

Tillbaka till Lunds Universitet!

Ett av årets mål!

Semestertips: Glyptoteket, Köpenhamn

Följ mig på Instagram

En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Parfotografering inför bröllopet på Ystad Saltsjöbad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne

@tovelundquist

Har ni några frågor?

Baserad i Malmö, Skåne

Ställ dem genom kontaktformuläret under kontakt

eller skicka mig ett mail på info(AT)tovelundquist.se

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
– med fokus på genuina känslor och storytelling.

Bröllopsblogg av Tove Lundquist – bröllopsfotograf i Sverige