Urban parfotografering inför bröllop tillsammans med bröllopsfotograf Tove Lundquist, Skåne. Plats är Västra Hamnen i Malmö.

En bröllopsfotografs vardag

Välkommen till min bröllopsblogg! Här kommer ni att finna en salig blandning av bland annat några utvalda bröllop jag fotograferat genom åren, personliga reflektioner, ett och annat semestertips, tips på främst svenska bröllopsleverantörer samt vad ett brudpar kan behöva ta i beaktning när ni planerar ert bröllop.

Min intention är att ge er inspiration när det gäller era bröllopsfoton samt ert eget bröllop samt att ni ges möjlighet att lära känna den som ligger bakom bloggen - Fotograf Tove Lundquist!

Ni får svar på många frågor i min FAQ. Har ni någon kick-ass fråga ni vill ställa mig så kicka iväg den till info(at)tovelundquist.se!

Clickin Moms challenge 2017.
Glyptoteket, Köpenhamn

Bröllopsblogg

Tillbaka till Lunds Universitet!

Ett av årets mål!

Semestertips: Glyptoteket, Köpenhamn

Information kring bröllop

Vad säger mina brudpar?

Lär känna Tove

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Bröllopsporträtt i Slottsträdgården under ett utomhusbröllop i Slottsparken. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Malmö, Skåne.
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

»OM MIG

»BLOGG

Bröllopsblogg av Fotograf Tove Lundquist

Tips inför planeringen av ert bröllop

Bröllopsblogg av Tove Lundquist – bröllopsfotograf i Sverige. Bröllopstips och inspiration till moderna brudpar.