Bröllopsfotograf i Kristianstad, Åhus och Sölvesborg

– med fokus på storytelling och naturliga känslor

Om Fotograf Tove Lundquist

(hon/henne)

Är en levnadsglad och bubblig västerbottning med en passion för att berätta historier. Nördar gärna in på bröllop, blommor och Sci-Fi. Älskar att jobba med människor och tycker att jag har det bästa jobbet i världen!

Som person är jag glad, social och väldigt familjär vilket innebär att fånga er tillsammans med era nära och kära är viktigt för mig – att fånga de små stunderna under en bröllopsdag som annars så lätt passerar förbi utan att någon noterar. En mammas hand som håller brudens hand under ett tårfyllt tal, en pappa som stolt och kärleksfullt tittar på sin son.

Det är jätteviktigt att ni lär känna mig och upplever att jag är en bra fit för er!

Bröllopsfotograf i Kristianstad med omnejd

Är ni på jakt efter en bröllopsfotograf och skall gifta er i Kristianstad, Åhus och Yngsjö-trakten? Vilken fantastisk vacker del av Sverige ni valt!

Min bildstil kan främst beskrivas som dokumentär med ett stort fokus på känsla och jag erbjuder er kärleksfulla, avslappnade porträtt istället för ett mer traditionellt skildring av er dag där de flesta porträtten har personer som tittar in i kameran.

Tillsammans går vi igenom vad som skall dokumenteras och vi baserar dagen helt utifrån er – precis som det ska vara. I god tid kommer vi att gå igenom en checklista över vilka bilder ni värderar och vill ha.

Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
En anledning till att mina brudpar är så bekväma med mig är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session. Denna parfotografering ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf!
Påklädning av bröllopsklänningen Abby Waits under ett strandbröllop på stranden på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Fotograf Tove Lundquist, Malmö.
Nina valde att ha med sin mamma under förberedelserna – en person som är så enormt viktig för henne. Sådana här bilder är så viktiga för mig att fånga! Naturliga och som inkluderar de ni värderar allra mest. ♥
Det dokumentära fotograferandet ligger mig varmt om hjärtat – ett sånt här ögonblick går bara inte att planera!

Söker ni en bröllopsfotograf Kristianstad? Jag erbjuder er en dokumentär skildring av er bröllopsdag med stort fokus på känsla.
Emmeli och Joakim valde att ha ett intimt bröllop i Yngsjö med en Blue Hour fotografering, parfotograferingen före bröllopet skedde även det på Joakims föräldrars gård nere vid ån. Supermysigt! 
Söker ni en bröllopsfotograf Kristianstad? Jag erbjuder er en dokumentär skildring av er bröllopsdag med stort fokus på känsla.
Jag älskar att fotografera långa, härliga kramar! 

Populära inlägg på bloggen

Efter 10 år som bröllopsfotograf har jag samlat på mig en hel del erfarenhet – här finns många tips för de bröllopspar som väljer att själva planera sina bröllop.

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop! Hur går vi tillväga nu?

Först och främst börjar ni med att kika igenom min portfolio för bröllop för att se om jag passar er vision! Tips är också att se några av mina bildspel för att verkligen få en inblick i hur jag dokumenterar en bröllopsdag.  Ni kan även se ett urval av mina bröllopsbilder på min Instagram. Skriv gärna ned några rader om ert bröllop och hur ni har tänkt er i ett e-mejl eller under meddelanderutan i frågeformuläret, läs mer på informationssidan om bröllop!


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Bröllopsfotograf i Kristianstad – bröllop i Åhus och Sölvesborg, Skåne