Bröllopsfotograf i Kristianstad, Åhus och Sölvesborg

- med fokus på storytelling och naturliga känslor

Söker ni en bröllopsfotograf Kristianstad? Jag erbjuder er en dokumentär skildring av er bröllopsdag med stort fokus på känsla.

Emmeli och Joakim valde att ha ett intimt bröllop i Yngsjö med en Blue Hour fotografering, parfotograferingen före bröllopet skedde även det på Joakims föräldrars gård nere vid ån. Supermysigt! 


 

Bröllopsfotograf i Kristianstad med omnejd

Som person är jag glad, social och väldigt familjär vilket innebär att fånga er tillsammans med era nära och kära är viktigt för mig - att fånga de små stunderna under en bröllopsdag som annars så lätt passerar förbi utan att någon noterar. En mammas hand som håller brudens hand under ett tårfyllt tal, en pappa som stolt och kärleksfullt tittar på sin son.

Det är jätteviktigt att ni lär känna mig och upplever att jag är en bra fit för er!

Hej! Vad kul att ni har hittat hit! Är ni på jakt efter en bröllopsfotograf och skall gifta er i Kristianstad, Åhus och Yngsjö-trakten? Vilken fantastisk vacker del av Sverige ni valt!

Min bildstil kan främst beskrivas som dokumentär med ett stort fokus på känsla och jag erbjuder er kärleksfulla, avslappnade porträtt istället för ett mer traditionellt skildring av er dag där de flesta porträtten har personer som tittar in i kameran.

Tillsammans går vi igenom vad som skall dokumenteras och vi baserar dagen helt utifrån er - precis som det ska vara. I god tid kommer vi att gå igenom en checklista över vilka bilder ni värderar och vill ha.

Exempel på bröllop

Bild från bröllop på Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Manchettknappar från fotbollslaget Liverpool. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Påklädning av bröllopsklänningen Abby Waits under ett strandbröllop på stranden på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Fotograf Tove Lundquist, Malmö.

Nina valde att ha med sin mamma under förberedelserna - en person som är så enormt viktig för henne. Sådana här bilder är så viktiga för mig att fånga! Naturliga och som inkluderar de ni värderar allra mest. ♥


Vi vill boka dig som bröllopsfotograf - hur går vi tillväga?

Först och främst börjar ni med att kika igenom min portfolio för bröllop för att se om jag passar er vision! Tips är också att se några av mina bildspel för att verkligen få en inblick i hur jag dokumenterar en bröllopsdag.  Ni kan även se ett urval av mina bröllopsbilder på min Instagram. Skriv gärna ned några rader om ert bröllop och hur ni har tänkt er i ett e-mejl eller under meddelanderutan i frågeformuläret, läs mer på informationssidan om bröllop!


Söker ni en bröllopsfotograf Kristianstad? Jag erbjuder er en dokumentär skildring av er bröllopsdag med stort fokus på känsla.

Jag älskar att fotografera långa, härliga kramar! 


följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Bröllopsporträtt i Slottsträdgården under ett utomhusbröllop i Slottsparken. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Malmö, Skåne.
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG

Bröllopsfotograf i Kristianstad – bröllop i Åhus och Sölvesborg, Skåne