Bosjökloster Slott - bröllop på slottet!

planera ett klimatsmart bröllop

på Bosjökloster slott i Skåne

Det finns många miljövänliga alternativ till exempelvis riskastningen som sker efter vigseln!

TIPS PÅ MILJÖVÄNLIGA BRÖLLOP


Söker ni en bröllopsfotograf till ert bröllop på Bosjökloster Slott?

Då har ni kommit rätt! Jag är bröllopsfotografen för er som vill ha fotografier med en dokumentär känsla blandat med avslappnade, kärleksfulla bröllopsporträtt fyllda med glädje i kombination med en miljövänlig touch! Jag fångar kärlek i all form - kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner.

Info om bröllop

Vad säger brudparen?

Om fotografen

Vem är Tove?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet.

En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider. Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.

Fotograf med fokus på känslor, familj och i att ha en röd tråd i berättelsen om er dag.

Dukning under bröllopsmiddag på Bosjökloster slott i Skåne, bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

Att planera ett bröllop på slottet

Bosjökloster Slott är bröllopslokalen för er som vill kombinera ett fantastiskt slottsbröllop med ett stort stycke svensk historia! De erbjuder ljusa och luftiga lokaler, minglet går exempelvis att ha i trädgården gentemot Ringsjön, eller vad sägs om innegården? Har ni bestämt er för att ha er vigsel i Bosjöklosters trädgård? Kika in på mina tips om hur en planerar en grym utomhusvigsel!

Då jag spenderar mycket tid på olika platser i Skåne har jag tips på många vackra platser för porträtt i närheten om ni skulle vilja men jag rekommenderar alltid mina brudpar att ta bröllopsporträtten på Bosjökloster Slott då det finns så många vackra platser intill slottet.

Bröllopsporträtt under ett bröllop på Bosjökloster slott i Skåne, bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

En anledning till att mina brudpar är så bekväma med mig är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session. Denna parfotografering ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf!

Vilka är #tovesbrudpar?

Mina brudpar är kärleksfulla och jämställa par som planerar laid back bröllop med fokus på familj och vänner och värderar bilder från bröllopet högt, lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en fantastisk dag tillsammans med era gäster.

Jag lägger ned tid på att lära känna er och under resans gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er!

Läs mer om min approach härDet finns många vackra platser att ha sin First Look på Bosjökloster slott - min personliga favorit är inne på borggården. Se fler bilder från Matilda och Henriks bröllop på slottet här!En mulen kvällsfotografering under ett slottsbröllop på Bjärsjölagårds slott i Skåne. Kostymen kommer från Pelote i Malmö och brudklänningen är sydd av Annika Karp i Lund, florist är Elins Blomsterglädje i Ystad och bröllopsfotograf är Tove Lundquist från Malmö. Manchettknappar är X-wing från Star Wars.

Det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under denna provfotografering kommer vi att lära känna varandra ytterligare och ni kommer att se hur jag jobbar vid bröllopsporträtten under er bröllopsdag. Jag baserar den alltid på hur ni är som par samt individer, kika igenom min portfolio för att få en känsla av vad ni får för slags bilder.

Det finns många fina platser i närheten av Bosjökloster Slott att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering - allt sånt här går vi igenom vid bokning.

Engagement sessions i trakterna kring Bosjökloster Slott

Varför ha en provfotografering?

recension

Svartvitt bröllopsporträtt på brud och brudgum på vackra Lövö. Brudklänning från Sofia Moore, kostym från Dressmann.

"Vi fastnade för dina fantastiskt fina och berättande bilder, när vi letade efter fotograf. Från första kontakten fick vi otroligt bra information, som gjorde att man kände sig lugn och kunde fokusera på annat. Provfotografering, tillvägagångssättet och resultatet va över alla förväntningar. Kunde inte ha känts mer naturligt.

Före under och efter bröllopet, märkte vi knappt att du va där och förevigade allt på bild. Och kollar man resultatet, så måste du varit över allt och ingenstans med kameran. Bilderna är otroliga i alla avseenden. Du fick oss och våra älskade barn att slappna av på ett naturligt sätt. Du visade och berättade hur du ville ha det för att vi skulle få resultatet vi ville ha i slutänden.

Vi fick allt och lite till. Över alla förväntningar. Du levererade en resa. Vår resa under en mycket viktig och betydelsefull dag. Från fantastiska porträtt till bilder som visar detaljer och händelser, när det hände på naturligaste sättet man kan tänka sig.

Fortsätt vara den trygga, varma och fantastiska person och fotograf som du är. Fortsätt sprida glädje och föreviga händelser och ”moments". Vi kommer vara som vandrande reklampelare för dig.

Tack!"

- Maria & Björn

Bröllopslokalen Bosjökloster slott utanför Höör är ljus och vacker. Foto: Tove Lundquist.

Vi bor inte i Skåne men vill gärna boka dig som fotograf till vårt bröllop på Bosjökloster!

Många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom telefon/mail/Skype. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Ska ni ner till Bosjökloster Slott för att inspektera er bröllopslokal? Hojta till så kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta.

skicka en bokningsförfrågan

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Bröllopsporträtt i Slottsträdgården under ett utomhusbröllop i Slottsparken. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Malmö, Skåne.
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG

Bosjökloster Slott – bröllop i Skåne / bröllopsfotograf i Höör