Planera ett klimatsmart bröllop på Bosjökloster Slott

Bröllopslokalen Bosjökloster slott utanför Höör är ljus och vacker. Foto: Tove Lundquist.

Söker ni en bröllopsfotograf till bröllop på Bosjökloster Slott?

Då har ni kommit rätt! Jag är bröllopsfotografen för er som vill ha fotografier med en dokumentär känsla blandat med avslappnade, kärleksfulla bröllopsporträtt fyllda med glädje i kombination med en miljövänlig touch! Jag fångar kärlek i all form – kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner.

Bröllopsdukning i lokalen Beritzholm på Bjärsjölagårds Slott, Sjöbo. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne. Menyn kommer ifrån Anna Göran design.

Att planera ett bröllop på slottet

Bosjökloster Slott är bröllopslokalen för er som vill kombinera ett fantastiskt slottsbröllop med ett stort stycke svensk historia! De erbjuder ljusa och luftiga lokaler, minglet går exempelvis att ha i trädgården gentemot Ringsjön, eller vad sägs om innegården? Har ni bestämt er för att ha er vigsel i Bosjöklosters trädgård? Kika in på mina tips om hur en planerar en grym utomhusvigsel!

Då jag spenderar mycket tid på olika platser i Skåne har jag tips på många vackra platser för porträtt i närheten om ni skulle vilja men jag rekommenderar alltid mina brudpar att ta bröllopsporträtten på Bosjökloster Slott då det finns så många vackra platser intill slottet.

Vem är jag?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet. En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider. Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.

Bröllopslokalen Bosjökloster slott utanför Höör är ljus och vacker. Foto: Tove Lundquist.

Vilka är ni?

Ni fina, fantastiska bröllopspar är kärleksfulla och jämställda och planerar väl genomtänkt men avslappnat bröllop på Bosjökloster slott. Ert största fokus är att familj och vänner har det bra och ni värderar bilder från bröllopet högt. Lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en helt fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger ned tid på att lära känna er för att skapa personliga bröllopsbilder. Det är viktigt att de representerar er bröllopsdag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

“Tove har förmågan att fånga mer än bara ett bröllop och har kunskapen om så mycket mer än bara fotografering. Vi kommer att kunna titta på våra bilder i många år framöver och känna att vi har varit med under hela dagen även på de ögonblicken som vi missat, tack vare att Tove fångat så många bilder på våra gäster när vi inte var med också.

Både vi och gästerna upplevde att det var väldigt proffsigt utfört, ingen kände sig obekväm även om flera oroat sig för det innan. Tove är väldigt lyhörd för våra önskemål, men inte heller rädd för att komma med tips och trix utifrån sin erfarenhet, det värdesatt vi väldigt mycket som inte har någon större kunskap av bröllop. Både Tove och Tomas är väldigt lättsamma personer och skapade en trygg och god stämning även när vi som brudpar var lite trötta.

Att bara prata fotografering med Tove är att underskatta hennes förmåga, då hon är ett proffs på allt som beror ett bröllop.”

Alicia+ Joakim
Det finns många vackra platser att ha sin First Look på Bosjökloster slott – min personliga favorit är inne på borggården. Se fler bilder från Matilda och Henriks bröllop på slottet!
”Tove var helt fantastisk fotograf, otroligt nöjd med bilderna och med henne som person. Sjukt engagerad hela vägen från bokning till bröllopet och känner att vi inte kunde valt en bättre fotograf. Kan verkligen rekommendera henne! ♥” – Frida & Anton

Exempel på bröllop


“Du hade hela tiden oss i fokus och i att leverera de bilderna som vi ville ha. Du var lyhörd för vår story som visade sig i de bilder du tog. Det gör att de bilder du tog för oss blir personliga.”

– Sandra & Nicholas
Porträtt på ett brudpar som kramas under ett mikrobröllop på Örums Nygård, Österlen. Fotograf: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Se ett par exempel!

Se i nedan utvalda bildspel hur jag på ett naturligt sätt blandar spontana ögonblicksbilder med avslappnade porträtt under en bröllopsdag. I vanlig ordning är bildspelen skapade för brudparets skull och ej för sociala medier så de är måhända lite långa men ger er en inblick i hur jag fotograferar bröllop – en viktig aspekt när ni skall investera i bröllopsbilder. ♥

Planera ert bröllop!


Efter att ha arbetat som bröllopsfotograf under 10 års tid har jag samplat på mig en hel del erfarenhet – här finns ett par tips för de bröllopspar som väljer att själva planera sina bröllop.


Engagement sessions på Bosjökloster Slott

Det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under denna provfotografering kommer vi att lära känna varandra ytterligare och ni kommer att se hur jag jobbar vid bröllopsporträtten under er bröllopsdag. Jag baserar den alltid på hur ni är som par samt individer, kika igenom tidigare parfotograferingar för att få en känsla av vad ni får för slags bilder.

Det finns många fina platser i närheten av Bosjökloster Slott att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering – allt sånt här går vi igenom vid bokning.

Exempel på Engagement sessions


Vi bor inte i Skåne men vill gärna boka dig som fotograf till vårt bröllop på Bosjökloster!

Många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom telefon/mail/Skype. Vi kan fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Ska ni ner till Bosjökloster Slott för att inspektera er bröllopslokal? Hojta till så kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta.

Internationellt svenskt-amerikanskt bröllop på Ven, porträtt på brud och brudgum på stranden. Klänning från DB Studio wedding dresses, skor från Steve Madden. Foto: Tove Lundquist.
Bröllopstips

Kika in på min min Pinterest samt bröllopstipsen här på hemsida för att få inspiration! Där finns tips på allt som kan behövas tänkas på under en bröllopsdag – från förberedelser till First Look, till hur en skall tänka när gruppbilderna eller bröllopsporträtten skall tas (finns MASSOR av fina backdrops på slottet!!), vilka florister som finns i närheten av Bosjökloster till inlägg om presenter till era gäster, hur en bäst planerar in ett bra körschema för dagen och vem som gör godaste tårtan i Skåne. Allt det – och mycket, mycket mer!

Har ni anlitat en bröllopskoordinator? Vad kul – gratulerar till att göra ett bra val! Om ni vill men ännu inte hunnit boka någon så läs tipsen om bröllopskoordinatorer!

I annat fall hoppas jag att kunna bistå med lite hjälp i er bröllopsplanering med dessa tips.


Vi vill att du fotograferar vårt bröllop på Bosjökloster Slott – hur går vi tillväga nu?

Brud förbereder sig inför First Look på bröllopslokalen Örenäs Slott i Skåne. Fotograf: Tove Lundquist.

BRÖLLOPSFOTOGRAF I SKÅNE MED FOKUS PÅ STORYTELLING OCH GENUINA KÄNSLOR

02.

Avtal, faktura och MASSOR av information!

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten ni inte visste att ni ville ha – vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den!

03.

Bröllopsdagen på slottet är här! Wohoooo!

Efter att ni haft er parfotografering tillsammans med mig känns det som att vi känt varandra i evighet och att jag är en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

04.

Bilderna är klara!

Tiden är inne att få se era bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt. ♥


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bosjökloster Slott – bröllop i Skåne / bröllopsfotograf i Höör

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
– med fokus på genuina känslor och storytelling.