Bröllopsfotograf i Oskarshamn

Fotograf med fokus på känslor, familj och i att ha en röd tråd i berättelsen om er dagPlanera ett klimatsmart bröllop i Oskarshamn

Bröllopsfotograf i Oskarshamn

Naturligt och dokumentärt med en touch av miljötänk

Ska ni gifta er och söker en bröllopsfotograf i Oskarshamn? Wohoooo! Jag är själv uppväxt uppe på Lidkroken i Döderhult (Rödsle är så klart bästa området i Oskarshamn ha ha – det vet ju alla) och tar vara på varje möjlighet att åka hem till stan och trakterna intill.

Ni erbjuds en dokumentär skildring av er bröllopsdag med stort fokus på känsla och storytelling med en miljövänlig touch! Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni avslappnade och naturliga bröllopsporträtt – porträtt som visar vilka ni är men vi tar alltid även ett par klassiska porträtt.

Mina brudpar planerar ofta personliga och intima bröllop, men framför allt fotograferar jag kärlek! Kärleken till familjemedlemmar, vänner och till varandra. Jag är gärna med och skapar berättelsen om er. Läs längre ned på sidan hur tidigare brudpar upplevt mig alternativt kika in under mina recensioner. ♥

Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Om Fotograf Tove Lundquist

(hon/henne)

Är en levnadsglad och bubblig västerbottning med en passion för att berätta historier, bor i Malmö numera. Nördar gärna in på bröllop, blommor och Sci-Fi/fantasy. Älskar att jobba med människor och tycker att jag har det bästa jobbet i världen!

Som person är jag glad, social och väldigt familjär vilket innebär att fånga er tillsammans med era nära och kära är viktigt för mig – att fånga de små stunderna under en bröllopsdag som annars så lätt passerar förbi utan att någon noterar. En mammas hand som håller brudens hand under ett tårfyllt tal, en pappa som stolt och kärleksfullt tittar på sin son.

Det är jätteviktigt att ni lär känna mig och känner att jag är en bra fit för just er!

Använd er av min expertis!

Då jag jobbat som bröllopsfotograf under många år har jag samlat på mig mängder av tips och trick när det gäller bröllopsplanering, kunskap som jag gärna delar med mig av till mina brudpar. Vid bokning skickar jag alltid en detaljerad planeringsguide för att ge er de bästa tipsen på hur ni kan tänka så att er dag blir PRECIS som ni vill ha den! Jag är ert bollplank när det gäller tankar och idéer kring bröllopet och planeringen av detta ända fram till den stora dagen.

Se på bilderna!

Titta igenom min portfolio för att se om min bildstil passar er, bildexempel från hela bröllopsdagar finner ni här. Det är superviktigt att ni känner att jag är rätt fotograf för er. Vill ni lära känna mig lite bättre? Great – läs här! Kanske har vi redan träffats?

Har ni hamnat på denna sida men egentligen letar efter en familjefotograf? Kika in på Familjefotograf Tove Lundquist istället!


”Tove var helt fantastisk fotograf, otroligt nöjd med bilderna och med henne som person. Sjukt engagerad hela vägen från bokning till bröllopet och känner att vi inte kunde valt en bättre fotograf. Kan verkligen rekommendera henne! ♥” – Frida & Anton

Vilka är ni?

Ni fina, fantastiska bröllopspar är kärleksfulla och jämställda och planerar väl genomtänkt men avslappnat bröllop. Ert största fokus är att familj och vänner har det bra och ni värderar bilder från bröllopet högt. Lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en helt fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger ned tid på att lära känna er för att skapa personliga bröllopsbilder. Det är viktigt att de representerar er bröllopsdag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Vi fick allt och lite till. Över alla förväntningar. Du levererade en resa. Vår resa under en mycket viktig och betydelsefull dag.

”Vi fastnade för dina fantastiskt fina och berättande bilder, när vi letade efter fotograf. Från första kontakten fick vi otroligt bra information, som gjorde att man kände sig lugn och kunde fokusera på annat. Provfotografering, tillvägagångssättet och resultatet va över alla förväntningar. Kunde inte ha känts mer naturligt.

Före under och efter bröllopet, märkte vi knappt att du va där och förevigade allt på bild. Och kollar man resultatet, så måste du varit över allt och ingenstans med kameran. Bilderna är otroliga i alla avseenden. Du fick oss och våra älskade barn att slappna av på ett naturligt sätt. Du visade och berättade hur du ville ha det för att vi skulle få resultatet vi ville ha i slutänden.


Vi fick allt och lite till. Över alla förväntningar. Du levererade en resa. Vår resa under en mycket viktig och betydelsefull dag. Från fantastiska porträtt till bilder som visar detaljer och händelser, när det hände på naturligaste sättet man kan tänka sig.

Fortsätt vara den trygga, varma och fantastiska person och fotograf som du är. Fortsätt sprida glädje och föreviga händelser och ”moments”. Vi kommer vara som vandrande reklampelare för dig.

Tack!”

Maria + Björn / Mönsterås

”Tove är en professionell fotograf med en härlig energi som smittar av sig. Hon är väldigt pratglad vilket gör att man lättare kan slappna av under fotograferingen och vi vet att Tove tar detta jobb på största allvar.

Tove fångar de ögonblick man önskar och hon har även egna idéer som vi båda upplevde var väldigt bra. Vi båda hade ju inte aldrig blivit fotograferade innan av en riktig fotograf och därför var det väldigt skönt att Tove hade egna idéer eftersom hon vet vad som blir bäst på bild.

Att fånga ögonblick är inte det enda Tove är duktig på utan hon fångar även känslan och får bilderna att kännas naturliga och ärliga. Hon förmedlade vår story och våra känslor till varandra precis som vi ville ha det. Med andra ord hade vi talat om att Tove är en fantastisk fotograf och tack vare henne har vi nu bilder som vi kan ta del av i resten av våra liv.”

Parfotografering i Oskarshamn

Jag rekommenderar alltid mina brudpar att utnyttja möjligheten till parfotograferingen som ingår i mina bröllopspaket, den motsvarar denna porträttfotografering hos mig som även går att bokas separat. Fotograferingen kan ske var som helst i trakterna kring Oskarshamn – den går med andra ord att ha dels i Småland och på Öland dagen före bröllopet alternativt året runt om ni kommer ned till Skåne för en minisemester.

Vi kommer att på ett avslappnat sätt fånga den vardagliga känslan mellan er, den som finns där när bröllopsfesten är över och gästerna gått hem. Många kramar utlovas! ;)

Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.
Beltina och Hampus, Gunnarsö
Alicia och Joakim, Vånevik
Golden hour porträtt på ett brudpar på Badholmen i Oskarshamn. Foto: Tove Lundquist.
Jenny och Lars valde Badholmen som plats för sitt bröllop

Du bor inte i Småland – hur blir det med vår kommunikation?

Inga problem! Jag är van vid att ha mina brudpar annorstädes då de flesta av dem har destinationsbröllop här nere i Skåne. Om ni bokar mig som er bröllopsfotograf så kommer vi att prata i telefon/på zoom och via mail, allt beroende på vad ni själva känner passar er bäst. Vi kommer dessutom ha provfotograferingen före bröllopet som är ett superb sätt för oss att lära känna varandra.

Jag lovar att ni kommer att känna att ni känner mig när det är dags för er bröllopsdag! Då jag är uppväxt i Oskarshamn har jag dessutom bra koll på området och de bästa platserna. ♥

Att bara prata fotografering med Tove är att underskatta hennes förmåga, då hon är ett proffs på allt som beror ett bröllop.”

“Tove har förmågan att fånga mer än bara ett bröllop och har kunskapen om så mycket mer än bara fotografering. Vi kommer att kunna titta på våra bilder i många år framöver och känna att vi har varit med under hela dagen även på de ögonblicken som vi missat, tack vare att Tove fångat så många bilder på våra gäster när vi inte var med också.

Både vi och gästerna upplevde att det var väldigt proffsigt utfört, ingen kände sig obekväm även om flera oroat sig för det innan. Tove är väldigt lyhörd för våra önskemål, men inte heller rädd för att komma med tips och trix utifrån sin erfarenhet, det värdesatt vi väldigt mycket som inte har någon större kunskap av bröllop. Både Tove och Tomas är väldigt lättsamma personer och skapade en trygg och god stämning även när vi som brudpar var lite trötta.

Att bara prata fotografering med Tove är att underskatta hennes förmåga, då hon är ett proffs på allt som beror ett bröllop.”

Alicia + Joakim / Öland
Soliga och kärleksfulla bröllopsporträtt på brudpar under ett mikrobröllop på Örums Nygård, Österlen. Fotograf: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsfotograf i Oskarshamn – Fotograf Tove Lundquist – bröllop i Oskarshamn

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Oskarshamn
– med fokus på genuina känslor och storytelling.

Tove Lundquist – er bröllopsfotograf i Oskarshamn

Avslappnat och naturligt