Bröllopsfotograf i Oskarshamn

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

planera ett klimatsmart bröllop i Oskarshamn

Det finns många miljövänliga alternativ till exempelvis riskastningen som sker efter vigseln!

läs mer

Bröllopsfotograf i Oskarshamn

Naturligt och dokumentärt med en touch av miljötänk

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Ska ni gifta er och söker en bröllopsfotograf i Oskarshamn? Wohoooo! Jag är själv uppväxt på Lidkroken uppe i Döderhult och tar vara på varje möjlighet att åka hem till stan och trakterna intill. Jag älskar att komma hem till Småland och därför ingår alltid reseersättning samt bokendekostnad när ni bokar mig som bröllopsfotograf.

Ni erbjuds en dokumentär skildring av er bröllopsdag med stort fokus på känsla och storytelling med en miljövänlig touch! Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni avslappnade och naturliga bröllopsporträtt - porträtt som visar vem ni är.

Mina brudpar planerar ofta personliga och intima bröllop, men framför allt fotograferar jag kärlek! Kärleken till familjemedlemmar, vänner och till varandra. Jag är gärna med och skapar berättelsen om er. Läs längre ned på sidan hur tidigare brudpar upplevt mig. ♥

Bild i färg på brudpar som står under det ensamma trädet i Haväng under ett bröllop i Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Brudklänning från Asos, brudgummens kläder kommer från Tiger of Sweden.

använd er av min expertis!

Då jag jobbat som bröllopsfotograf under många år har jag även samlat på mig mängder av tips och trick när det gäller själva bröllopsplaneringen, kunskap som jag gärna delar med mig av till mina brudpar. Vid bokning skickar jag alltid en detaljerad planeringsguide för att ge er de bästa tipsen på hur ni kan tänka så att er dag blir PRECIS som ni vill ha den! Jag är ert bollplank när det gäller tankar och idéer kring bröllopet och planeringen av detta ända fram till den stora dagen.

För mig är det viktigt att bilderna representerar er dag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

Se på bilderna!

Titta igenom min portfolio för att se om min bildstil passar er, bildexempel från hela bröllopsdagar finner ni här. Det är superviktigt att ni känner att jag är rätt fotograf för er. Vill ni lära känna mig lite bättre? Great - läs här! Kanske har vi redan träffats?

Har ni hamnat på denna sida men egentligen letar efter en familjefotograf? Kika in på Familjefotograf Tove Lundquist istället!

 

Se ett exempel på ett av mina bröllop – i vanlig ordning är det gjort för brudparets skull och ej för sociala medier så det är lååååångt men kan ge er en inblick i hur jag fotograferar bröllop. ♥

 

parfoto

familj

bröllop

Svartvitt foto på brudpar under en provfotografering inför bröllop ute vid Lövö som ligger utanför Mönsterås, Småland.

Parfotografering

Jag rekommenderar alltid mina brudpar att utnyttja möjligheten till parfotograferingen som ingår i mina bröllopspaket, den motsvarar denna porträttfotografering hos mig som även går att bokas separat. Fotograferingen kan ske var som helst i trakterna kring Oskarshamn, den går med andra ord att ha dels i Småland och på Öland samt om ni vill komma ned till Skåne under exempelvis semestern.

Vi kommer att på ett avslappnat sätt fånga den vardagliga känslan mellan er, den som finns där när bröllopsfesten är över och gästerna gått hem. Många kramar utlovas! ;)

SE EXEMPEL

Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.

Beltina & Hampus

oskarshamn

Engagement session

"Tove är en professionell fotograf med en härlig energi som smittar av sig. Hon är väldigt pratglad vilket gör att man lättare kan slappna av under fotograferingen och vi vet att Tove tar detta jobb på största allvar.

Tove fångar de ögonblick man önskar och hon har även egna idéer som vi båda upplevde var väldigt bra. Vi båda hade ju inte aldrig blivit fotograferade innan av en riktig fotograf och därför var det väldigt skönt att Tove hade egna idéer eftersom hon vet vad som blir bäst på bild.

Att fånga ögonblick är inte det enda Tove är duktig på utan hon fångar även känslan och får bilderna att kännas naturliga och ärliga. Hon förmedlade vår story och våra känslor till varandra precis som vi ville ha det. Med andra ord hade vi talat om att Tove är en fantastisk fotograf och tack vare henne har vi nu bilder som vi kan ta del av i resten av våra liv."

BELTINA & HAMPUS

Gunnarsö, Oskarshamn - 2020

Svartvitt porträtt på kärleksfullt par - porträttfotografering i ett somrigt Hycklinge Hage, Oskarshamn. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf och porträttfotograf i Oskarshamn, Småland och Skåne.

SE BILDERNA

ANN-SOFIE & JUSTIN

Hycklinge Hage, Oskarshamn - 2016

Naturligt och avslappnat svartvitt porträtt på brudpar vid Oknö. Brudklänning från Sofia Moore, kostym från Dressmann.

"Vi fastnade för dina fantastiskt fina och berättande bilder, när vi letade efter fotograf. Från första kontakten fick vi otroligt bra information, som gjorde att man kände sig lugn och kunde fokusera på annat. Provfotografering, tillvägagångssättet och resultatet va över alla förväntningar. Kunde inte ha känts mer naturligt.


Före under och efter bröllopet, märkte vi knappt att du va där och förevigade allt på bild. Och kollar man resultatet, så måste du varit över allt och ingenstans med kameran. Bilderna är otroliga i alla avseenden. Du fick oss och våra älskade barn att slappna av på ett naturligt sätt. Du visade och berättade hur du ville ha det för att vi skulle få resultatet vi ville ha i slutänden.


Vi fick allt och lite till. Över alla förväntningar. Du levererade en resa. Vår resa under en mycket viktig och betydelsefull dag. Från fantastiska porträtt till bilder som visar detaljer och händelser, när det hände på naturligaste sättet man kan tänka sig.


Fortsätt vara den trygga, varma och fantastiska person och fotograf som du är. Fortsätt sprida glädje och föreviga händelser och ”moments". Vi kommer vara som vandrande reklampelare för dig.

Tack!"

MARIA & BJÖRN

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist.

"Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om.

Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister."

NINA & ANDREAS

TOVE LUNDQUIST

Er bröllopsfotograf i Oskarshamn

Avslappnat och naturligt

Bröllopsfotograf Oskarshamn – Fotograf Tove Lundquist – bröllop i Oskarshamn