Är ni på jakt efter en bröllopsfotograf Oskarshamn eller i trakterna kring Västervik? Med fokus på genuina känslor och storytelling är jag fotografen för er som vill ha naturliga bilder!

Kika in på mina bröllopstips där jag ger er några alternativ till riskastning. 

 

boka bröllopsfotograf Oskarshamn

Bröllopsfotograf Oskarshamn

Ska ni gifta er och söker en bröllopsfotograf? Wohoooo! Jag är själv uppväxt på Lidkroken uppe i Döderhult och tar vara på varje möjlighet att åka hem till Oskarshamn och trakterna intill. Jag älskar att komma hem till Småland! Resa och boende ingår i flera av mina bröllopspaket, det går även att omforma timmarna som ni vill – jag är flexibel!

Ni erbjuds en dokumentär skildring av er bröllopsdag med stort fokus på känsla och storytelling med en miljövänlig touch! Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni avslappnade och naturliga bröllopsporträtt – porträtt som visar vem ni är. Mina brudpar planerar ofta personliga och intima bröllop, men framför allt fotograferar jag kärlek! Kärleken till familjemedlemmar, vänner och till varandra. Jag är gärna med och skapar berättelsen om er. Läs längre ned på sidan hur tidigare brudpar upplevt mig. ♥

Titta gärna igenom min portfolio för att se om min bildstil passar er, bildexempel från hela bröllopsdagar finner ni här. Vill ni lära känna mig lite bättre? Great – läs här! Kanske har vi redan träffats? Har ni hamnat på denna sida men egentligen letar efter en familjefotograf? Kika in på Familjefotograf Tove Lundquist istället!

Bröllopsfotograf Oskarshamn