Bröllop på Norrvikens Trädgårdar

- bröllopsfotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Bröllopsporträtt på stranden i Haväng under ett bröllop i Haväng. Brudparet valde en elopement till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

planera ett bröllop på norrvikens trädgårdar

bröllopstips

Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne?

Då har ni kommit rätt! Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär och med stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Och relationer! Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni kärleksfulla, avslappnade - och ofta rofyllda - bröllopsporträtt. Jag fångar kärlek i all form - kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner.

Bröllop på Norrvikens Trädgårdar i Skåne.

Ska ni ha ert bröllop på den populära bröllopslokalen Norrvikens Trädgårdar i norra Skåne och söker en bröllopsfotograf? På Norrvikens Trädgårdar har brudparen möjlighet att ha sina förberedelser i två olika sviter i Villa Abelin för att sedan sammanstråla under en First Look i den fantastiska trädgården.

Jag har fotograferat bröllop på Norrviken tidigare och vet många fina platser där både First Look samt porträtten kan tas! Sviterna i Villa Abelin är effektivt placerade, där ges brudparen möjligheten att ha sina förberedelser utan att riskera att se varandra eller övriga gäster. Vid regn går det att ha er First Look - om ni valt att ha någon - antingen i rummet som binder era två sviter till varandra alternativt ha den i Orangeriet restaurang som har ett fantastiskt ljusinsläpp.

Funderar ni på att ha en kyrklig vigsel i någon av Norrvikens närliggande kyrkor? Mariakyrkan är populär och ligger nära! Om ni istället känner att ett utomhusbröllop är vad som passar er bäst så erbjuder Norrviken sina brudpar att ha vigseln i den fantastiska trädgården med vy över havet alternativt inomhus i det vackra växthuset Victoriahuset. Det finns många grymma backdrops för bröllopsporträtt med andra ord! Planerar ni att ha ert bröllop utomhus någonstans i trädgården? Kika in på mitt inlägg med de bästa tipsen för att planera en utomhusvigsel!

När ni bokar mig får ni också tillgång till all min expertis när det gäller bröllopsplanering och jag har goda kontakter med andra bröllopsleverantörer i området och rekommenderar endast de bästa. Har en rak och tydlig kommunikation med mina brudpar och om ni vill finns jag som ett stöd åt er genom hela planeringen av bröllopet. ♥

Ida & Leif om att boka mig som bröllopsfotograf

“För oss var det viktigt att hitta någon som fotar dokumentärt men ändå estetiskt vackert. Eftersom det bara skulle vara vi där, och inga gäster så var det viktigt att det var någon som vi kände oss trygga med.

Efter första mötet med Tove så kändes det så bra, det kändes som att vi kände varandra och det var väldigt avslappnat och roligt.

Det var också viktigt för oss med en fotograf som var modern och kunnig kring jämställdhet kring bröllopsfotografi. Vi ville ha bilder som vi kunde känna igen oss själva i.”

I bröllopspaketen för bröllop på Norrvikens Trädgårdar ingår bland annat...

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

» fria resor och boende

» second shooter i de större paketen

» Backup

» Produktshop via ert webbgalleri

» Parfotografering

» Album vid bokning av större paket

Bröllopsuppdrag börjar på 28.500 SEK för 5 h -

läs mer under bröllop

Ashley och Christoffer Ljungbäck gravidporträtt på Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist.

En anledning till att mina brudpar är så bekväma med mig är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session. Denna parfotografering ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf!

Vilka är #tovesbrudpar?

Mina brudpar är avslappnade, kärleksfulla och jämlika par som har välplanerade tidsscheman för sin bröllopsdag men som är laidback och flexibla om Murphy dyker upp – ibland hör era bröllopsgäster oss ropa till varandra: “Äh, det gör ingenting. Let´s go with the flow!”. De har ett stort fokus på familj och vänner och värderar bilder från bröllopet högt.

Under resans gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er! Jag fotar för er story.

Dokumentär bröllopsbild på gråtande brud under ett bröllop i Yngsjö samt Åhus i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i hela Skåne.

Det dokumentära fotograferandet ligger mig varmt om hjärtat - ett sånt här ögonblick går bara inte att planera! ♥

Använd min expertis!

Då jag jobbat som bröllopsfotograf under många år har jag även samlat på mig mängder av tips och trick när det gäller själva bröllopsplaneringen, kunskap som jag gärna delar med mig av till mina brudpar. Vid bokning skickar jag alltid en detaljerad planeringsguide för att ge er de bästa tipsen på hur ni kan tänka så att er dag blir PRECIS som ni vill ha den! Jag är ert bollplank när det gäller tankar och idéer kring bröllopet och planeringen av detta ända fram till den stora dagen.

För mig är det viktigt att bilderna representerar er dag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

dokumentärt. känslosamt. storytelling.

Gravidfotografering samt Baby Shower på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, familjefotograf i Skåne.

Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar? Om ni är intresserade kan vi även ha vår Engagement Session där! Jag älskar att det är en så blandad grönska i trädgården. Ashley och Christoffer valde bland annat att ha sin Baby Shower på Norrviken - främst på grund av trädgården!

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig som bröllopsfotograf och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Vi kommer att lära känna varandra än mer och ni kommer att få en känsla av hur jag jobbar under bröllopsporträtten under själva bröllopsdagen. Den brukar vara väldigt avslappnad och vi har helt enkelt en trevlig stund tillsammans där vi diskuterar igenom ert bröllop, jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

Under taggen Engagement sessions finns det ett par utvalda exempel för er - parfotograferingar som dels utspelat sig i mulet, blåsigt väder och dels i strålande sol för att ge er en känsla över hur det kan se ut. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i närheten av Norrvikens Trädgårdar att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering.

Engagement sessions på Norrvikens Trädgårdar

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Vill ni boka mig som bröllopsfotograf i Båstad med omnejd?

Passar min bildstil in i er vision om  hur ni vill föreviga er bröllopsdag på Norrvikens Trädgårdar? Känner ni att vi passar ihop och skulle vara ett excellent team tillsammans? Är jag rätt fotograf att fånga er viktiga dag? Vad kul! Smit in till min informationssida om bröllop för att läsa mer om mina tankar och approach under ert bröllop, på sidan om Miljö och hållbarhet får ni en blick i hur jag arbetar miljövänligt - både i mitt arbete som bröllopsfotograf samt i min vardag!

Ni finner några exempel på bröllopsporträtt i min portfolio för bröllop, det finns även utvalda bilder på Instagram. Relationen med mina brudpar är ytterst viktig, jag vill lära känna er - ni gör detsamma genom att bland annat läsa inne på sidan om mig - samt detta blogginlägg.

Som bröllopsfotograf samt person är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär blandat med naturliga och avslappnade porträtt. Jag utgår alltid från hur ni är som personer! Är är en glad och öppen person som älskar mycket i livet - bland annat att jobba med människor, min familj samt att plugga.

Min resa genom konsten, fotografin och andra traditioner och kulturer tar aldrig slut. Älskar att lära mig nya saker! Älskar också havet.

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Bröllop på Norrvikens Trädgårdar

- bröllopsfotograf med fokus på storytelling och genuina känsor

Vi bor inte i närheten av Norrvikens Trädgårdar - hur går vi tillväga?

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne är jag van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/videosamtal. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och pratar bröllop via ovan nämnda kommunikationskanaler. Ska ni åka ner till Skåne för att kika på lokalerna på Norrvikens Trädgårdar? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, antingen på själva Norrviken alternativt i området ikring.

skicka en bokningsförfrågan

Golden Hour bröllopsporträtt på Ystad Saltsjöbad. Tove Lundquist är bröllopsfotograf på Österlen. Här visas foto från ett strandbröllop i Ystad. Brudklänningen heter Carlene 1925 och kommer från Abby Waits.

Nina + Andreas

"Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om.

Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister."

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Norrvikens Trädgårdar är perfekt för de par som vill ha en vacker och ljus bröllopslokal med naturen bakom knuten

Parfotografering & Baby Shower på Norrvikens Trädgårdar

“Tove you out did yourself. Every single image in here I’m in love with. You nailed it, I honestly don’t have words. You mixed me and my loved ones so perfectly. You know I’m a sucker for my people and memories. I’m so happy I have found you in my life, your work is truly exceptional. You’re never getting rid of us. I cannot wait to see how you get lille Henric! Tove these images are fantastic. Thank you so much!”

Gravidfotografering och kärleksporträtt av Ashley och Christoffer Ljungbäck på Norrvikens trädgårdar i Skåne. Foto: Tove Lundquist, fotograf i Skåne.

Bröllop Norrvikens Trädgårdar Båstad, Skåne Norrviken | av bröllopsfotograf Tove Lundquist – vigsel i växthuset Victoriahuset och bröllopsfest på Orangeriet