Norrvikens Trädgårdar

Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne? Välkomna in att se mitt arbete som bröllopsfotograf!

 

Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne?

Ska ni gifta er och söker en bröllopsfotograf? Då har ni kommit rätt! Som fotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär och med stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni kärleksfulla, avslappnade – och ofta rofyllda – porträtt. Mina kunder är främst de brudpar som planerar otraditionella bröllop som är kreativa och personliga  – men främst fångar jag kärlek i all form! Kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner.

Passar jag in i er vision om  hur ni vill föreviga er dag? Suveränt! Smit in till min informationssida om bröllop för att läsa mer om priser, sväng gärna förbi Miljö och hållbarhet för att se hur jag jobbar miljövänligt! Bröllopsporträtt finner ni under min portfolio för bröllop.

Några av mina favoritbilder från bröllop jag fotograferat. Jag har de bästa brudparen! ♥

Bröllop Norrvikens Trädgårdar Båstad Skåne | bröllopsfotograf Tove Lundquist – Orangeriet