Bröllop på Norrvikens Trädgårdar

- bröllopsfotograf med fokus på storytelling och naturliga känslor

planera ett klimatsmart bröllop på norrvikens trädgårdar

Det finns många miljövänliga alternativ till exempelvis riskastningen som sker efter vigseln!

läs mer

Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne?

Ska ni gifta er på bröllopslokalen Norrvikens Trädgårdar i norra Skåne och söker en bröllopsfotograf? Då har ni kommit rätt! Som fotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär och med stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Och relationer! Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni kärleksfulla, avslappnade - och ofta rofyllda - bröllopsporträtt. Jag fångar kärlek i all form - kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner.

Svartvitt porträtt på brudpar i trädgården under ett bröllop på Trolleholms Slott i Skåne. Brudklänning från brudklanning-mia-grace-bridal.

På Norrvikens Trädgårdar har brudparen möjlighet att ha sina förberedelser i två olika sviter i Villa Abelin för att sedan sammanstråla under en First Look i den fantastiska trädgården.

Jag har fotograferat bröllop på Norrviken tidigare och vet många fina platser där både First Look samt porträtten kan tas! Sviterna i Villa Abelin är effektivt placerade, där ges brudparen möjligheten att ha sina förberedelser utan att riskera att se varandra eller övriga gäster. Norrviken erbjuder även brudparen att ha sin vigsel i den fantastiska trädgården med vy över havet alternativt inomhus i det vackra växthuset Victoriahuset. Det finns många grymma backdrops för bröllopsporträtt med andra ord! Planerar ni att ha ert bröllop utomhus någonstans i trädgården? Kika in på mitt inlägg om de bästa tipsen för en grym utomhusvigsel!

När ni bokar mig får ni också tillgång till all min expertis när det gäller bröllopsplanering och jag har goda kontakter med andra bröllopsleverantörer i området och rekommenderar endast de bästa. Har en rak och tydlig kommunikation med mina brudpar och om ni vill finns jag som ett stöd åt er genom hela planeringen av bröllopet. ♥

Ashley och Christoffer Ljungbäck gravidporträtt på Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist.

En anledning till att mina brudpar är så bekväma med mig är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session. Denna parfotografering ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf!

Vilka är #tovesbrudpar?

Mina brudpar är kärleksfulla och jämställa par som planerar laid back bröllop med fokus på familj och vänner och värderar bilder från bröllopet högt. Under resans gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er! Jag fotar för er story, vilka ni är som personer spelar mer roll för mig än vilken bröllopslokal ni valt eller designen av era bröllopskläder.

Dokumentär bröllopsbild på gråtande brud under ett bröllop i Yngsjö samt Åhus i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i hela Skåne.

Det dokumentära fotograferandet ligger mig varmt om hjärtat - ett sånt här ögonblick går bara inte att planera! ♥

Gravidfotografering samt Baby Shower på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, familjefotograf i Skåne.

Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar? Om ni är intresserade kan vi även ha vår Engagement Session där! Jag älskar att det är en så blandad grönska i trädgården.

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Det är under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra än bättre och ni kommer att få en känsla av hur jag jobbar under bröllopsporträtten under själva bröllopsdagen. Den brukar vara väldigt avslappnad och vi har helt enkelt en trevlig stund tillsammans, jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

Kika in på Nina och Andreas parfotografering(ar!) som utspelades sig dels i mulet, blåsigt väder och dels i strålande sol för att få en känsla över hur det kan se ut. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i närheten av Norrvikens Trädgårdar att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering. Kika även in på Beltina och Hampus för att se hur den kan se ut.

Engagement sessions på Norrvikens Trädgårdar

Nina + Andreas

Porträtt under Golden Hour under ett utomhusbröllop på Ystad Saltsjöbad i Ystad, Skåne. Bröllopsfotograf var Tove Lundquist.

"Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om.

Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister."

Ashley och Christoffer Ljungbäck bröllop på Trolleholms slott i Skåne.

Porträtt på brudpar Ashley och Christoffer Ljungbäck i Trolleholms slott trädgård.

Vill ni boka mig som bröllopsfotograf i Båstad med omnejd?

Passar min bildstil in i er vision om  hur ni vill föreviga er bröllopsdag på Norrvikens Trädgårdar? Känner ni att vi passar ihop och skulle vara ett excellent team tillsammans? Vad kul! Smit in till min informationssida om bröllop för att läsa mer om mina tankar och approach under ert bröllop, på sidan om Miljö och hållbarhet får ni en blick i hur jag arbetar miljövänligt - både i mitt arbete som bröllopsfotograf samt i min vardag!

Ni finner några exempel på bröllopsporträtt i min portfolio för bröllop, det finns även utvalda bilder på Instagram. Relationen med mina brudpar är ytterst viktig, jag vill lära känna er - ni gör detsamma genom att bland annat läsa inne på sidan om mig - samt detta blogginlägg om ni ids! OBS! Norrländsk uttryck! ;)

Som fotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär blandat med naturliga och avslappnade porträtt. Jag utgår alltid från hur ni är som personer! Är är en glad och öppen person som älskar mycket i livet - bland annat att jobba med människor, min familj samt att plugga.

Min resa genom konsten, fotografin och andra traditioner och kulturer tar aldrig slut. Älskar att lära mig nya saker! Älskar också havet.

Vi bor inte i närheten av Norrvikens Trädgårdar - hur går vi tillväga?

Många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler. Ska ni åka ner till Skåne för att kika på lokalerna på Norrvikens Trädgårdar? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta.

skicka en bokningsförfrågan

Porträtt på brudpar vid Långa Längan i Bjärred. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Norrvikens Trädgårdar är perfekt för de par som vill ha en vacker bröllopslokal med naturen bakom knuten

Parfotografering på Norrvikens Trädgårdar

“Tove you out did yourself. Every single image in here I’m in love with. You nailed it, I honestly don’t have words. You mixed me and my loved ones so perfectly. You know I’m a sucker for my people and memories. I’m so happy I have found you in my life, your work is truly exceptional. You’re never getting rid of us. I cannot wait to see how you get lille Henric! Tove these images are fantastic. Thank you so much!”

Gravidfotografering och kärleksporträtt av Ashley och Christoffer Ljungbäck på Norrvikens trädgårdar i Skåne. Foto: Tove Lundquist, fotograf i Skåne.

Bröllop Norrvikens Trädgårdar Båstad, Skåne Norrviken | bröllopsfotograf Tove Lundquist – Orangeriet