Norrvikens Trädgårdar - ha ert bröllop i den anrika trädgården i Skåne

- bröllopsfotograf i Skåne med fokus på genuina känslor och storytelling

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar och söker en bröllopsfotograf?

Info om bröllop

Vad säger brudparen?

Om fotografen

Utomhusbröllop på Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist.

På Norrvikens Trädgårdar har brudparen möjlighet att ha sina förberedelser i två olika sviter i Villa Abelin för att sedan sammanstråla under en First Look i den fantastiska trädgården.

Sviterna i Villa Abelin är bra placerade i förhållande till varandra och brudparen ges möjligheten att ha sina förberedelser utan att riskera att se varandra eller övriga gäster. Vid regn går det att ha er First Look – om ni valt att ha någon – antingen i rummet som binder era två sviter till varandra alternativt ha den i Orangeriet restaurang som har ett fantastiskt ljusinsläpp oavsett väderlek.

Pittoreska Norrvikens Trädgårdar passar perfekt för de brudpar som vill gifta sig på en unik och naturskön plats i Skåne som har närheten till havet.

Svartvitt porträtt på brud under ett bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Utomhusbröllop på Österländska terrassen, inomhusbröllop i Victoriahuset eller en kyrklig ceremoni i Båstad? Valet är ert!

Funderar ni på att ha en kyrklig vigsel i någon av Norrvikens närliggande kyrkor? Mariakyrkan är populär och ligger endast ett par minuter bort! Om ni istället känner att ett utomhusbröllop är vad som passar er bäst så erbjuder Norrviken sina brudpar att ha vigseln i den unika trädgården med vy över havet alternativt inomhus i det vackra växthuset Victoriahuset med sitt fantastiska ljusinsläpp. Det finns många grymma backdrops för bröllopsporträtt i Norrvikens olika stilträdgårdar.

Planerar ni att ha ert bröllop utomhus någonstans i trädgården? Kika in på mitt inlägg med de bästa tipsen för att planera en utomhusvigsel!

Norrvikens Trädgårdar är med sina stilträdgårdar perfekt för de brudpar som vill ha naturen bakom knuten.

VEM ÄR TOVE?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet.

En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider.

Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Den längre versionen tar vi över en kopp kaffe eller te. Ekologiskt, så klart. Eller lite varm choklad.

Whatever makes your heart sing.

lär känna mig här

Fotograf med fokus på känslor, familj och i att ha en röd tråd i berättelsen om er dag.

Att boka mig som bröllopsfotograf

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Då jag har fotograferat bröllop på Norrviken tidigare får ni många tips om fina platser i trädgården där vi kan ta både First Look samt porträtten!

När ni bokar mig får ni tillgång till all min expertis när det gäller bröllopsplanering och jag har goda kontakter med andra bröllopsleverantörer i området och rekommenderar endast de bästa. Vid bokning skickas alltid en detaljerad planeringsguide ut för att ge er de bästa tipsen på hur ni kan tänka så att bröllopsdagen blir PRECIS som ni vill ha den! Jag är ert bollplank när det gäller tankar och idéer kring bröllopet och planeringen av detta ända fram till den stora dagen.

Det är viktigt att bilderna representerar er bröllopsdag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥Se hur jag på ett naturligt sätt blandar spontana ögonblicksbilder med avslappnade porträtt under Molly och Johans bröllop i Malmö.recension

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

"Tove var vår bröllopsfotograf och vi är så nöjda. Toves engagemang är något utöver det vanliga och hennes energi gör en avslappnad och trygg på själva bröllopsdagen. Kan varmt rekommendera Tove om ni vill ha en fotograf som verkligen ger allt (och lite till) för er och er dag!"

- Molly & Johan

Exempel på bröllop

Se bildspel från ett par av mina bröllop - i vanlig ordning är bildspelen skapade för brudparets skull och ej för sociala medier så de är lååååånga men kan ge er en inblick i hur jag fotograferar bröllop. ♥

Citybröllop på ett tak i Malmö

Bröllop på gårdshotell på Österlen

Strandbröllop på spahotell i Ystad

Vilka är ni?

Dessa fina, fantastiska brudpar som bokar mig är kärleksfulla och jämställa par som planerar avslappnade bröllop med fokus på familj och vänner och de värderar bilder från bröllopet högt. Lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger mycket ned tid på att lära känna er för att göra ert bröllop så personligt som möjligt och under resans gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er!

Läs mer om min approach här

Ett utomhusbröllop på Örum 119 på Österlen. Fotograf var Tove Lundquist, Lokal: Örum 119, MUA: Ellinor Rosander, Florist: Trolldruvans blommor, Musiker: Daniel Bentzen, Brud: Hvita Vackra, Brudgum: Volt Malmö, Vigselringar: Dahlgren est. 1918, Trycksaker: Emma Paper Doll, Restaurang: Härden Matstudio, Tårta: Tildas Bakeri
Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
Blue hour porträtt på brudpar. Bröllop Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Vilken slags bröllopsfotograf

vill ni ha?

Ser ni fotografen som endast ett företag i raden av alla era leverantörer för dagen? Då är jag inte rätt bröllopsfotograf för er – jag blir så mycket mer personligare än så. Jag är det bästa tredje hjulet ni kan ha! Jag lägger ned tid på att lära känna er för att era bilder skall bli så personliga som möjligt och representera er dag.

Känner ni att jag som person och min expertis kan vara en tillgång under er dag?

boka här

I bröllopspaketen ingår bland annat...

Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

» Parfotografering

» Bildspel

» mobilapp via ert webbgalleri

» Större paket: Album + Second shooter

att boka mig för ert bröllop

5h

8h

12h till 16h

Det här är paketet för er som inte vill ha bilder från förberedelserna - jag brukar komma i tid för First Look och stanna en stund in på bröllopsmiddagen.

Känner ni att den senare delen av förberedelserna fram till bröllopsfesten är vad som passar er? Då är detta paketet för er.

Detta är paketen för er som vill ha större delen av dagen dokumenterad - allt från tidiga förberedelser och in på bröllopsfesten.

se exempel

se exempel

se exempel

recension

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

"Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om. Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister."

- Nina & Andreas

dokumentärt. känslosamt. storytelling.

Gravidfotografering samt Baby Shower på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, familjefotograf i Skåne.

Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar? Om ni är intresserade kan vi även ha vår Engagement Session där! Jag älskar att det är en så blandad grönska i trädgården. Ashley och Christoffer valde bland annat att ha sin Baby Shower på Norrviken - främst på grund av trädgården!

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig som bröllopsfotograf och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Vi kommer att lära känna varandra än mer och ni kommer att få en känsla av hur jag jobbar under bröllopsporträtten under själva bröllopsdagen. Den brukar vara väldigt avslappnad och vi har helt enkelt en trevlig stund tillsammans där vi diskuterar igenom ert bröllop, jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

Under taggen Engagement sessions finns det ett par utvalda exempel för er - parfotograferingar som dels utspelat sig i mulet, blåsigt väder och dels i strålande sol för att ge er en känsla över hur det kan se ut. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i närheten av Norrviken att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering.

Engagement sessions på Norrvikens Trädgårdar

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Vill ni boka mig som bröllopsfotograf i Båstad med omnejd?

Passar min bildstil in i er vision om  hur ni vill föreviga er bröllopsdag på Norrvikens Trädgårdar? Känner ni att vi passar ihop och skulle vara ett excellent team tillsammans? Är jag rätt fotograf att fånga er viktiga dag? Vad kul! Smit in till min informationssida om bröllop för att läsa mer om mina tankar och approach under ert bröllop, på sidan om Miljö och hållbarhet får ni en blick i hur jag arbetar miljövänligt - både i mitt arbete som bröllopsfotograf samt i min vardag!

Ni finner några exempel på bröllopsporträtt i min portfolio för bröllop, det finns även utvalda bilder på Instagram. Relationen med mina brudpar är ytterst viktig, jag vill lära känna er - ni gör detsamma genom att bland annat läsa inne på sidan om mig - samt detta blogginlägg.

Som bröllopsfotograf samt person är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär blandat med naturliga och avslappnade porträtt. Jag utgår alltid från hur ni är som personer! Är är en glad och öppen person som älskar mycket i livet - bland annat att jobba med människor, min familj samt att plugga.

Min resa genom konsten, fotografin och andra traditioner och kulturer tar aldrig slut. Älskar att lära mig nya saker! Älskar också havet.

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Bröllop på Norrvikens Trädgårdar

- bröllopsfotograf med fokus på storytelling och genuina känsor

Vi bor inte i Skåne - hur går vi tillväga?

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne är jag van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/videosamtal. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och pratar bröllop via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Ska ni åka ner till Båstad för att kika på lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, antingen på själva Norrviken alternativt i området ikring.

skicka en bokningsförfrågan

Parfotografering & Baby Shower på Norrvikens Trädgårdar

“Tove you out did yourself. Every single image in here I’m in love with. You nailed it, I honestly don’t have words. You mixed me and my loved ones so perfectly. You know I’m a sucker for my people and memories. I’m so happy I have found you in my life, your work is truly exceptional. You’re never getting rid of us. I cannot wait to see how you get lille Henric! Tove these images are fantastic. Thank you so much!”

Gravidfotografering och kärleksporträtt av Ashley och Christoffer Ljungbäck på Norrvikens trädgårdar i Skåne. Foto: Tove Lundquist, fotograf i Skåne.
Bröllop på vackra Norrvikens Trädgårdar, fotograf är Tove Lundquist.

Planerar ni bröllop i Skåne? Här tipsar jag om andra leverantörer!

Utöver att tipsa om bröllopslokal kanske jag kan vara behjälplig på annat sätt i er bröllopsplanering? Finn de bästa floristerna i närheten av er bröllopslokal i inlägget om florister i Skåne - flertalet av dem arbetar med miljön i åtanke vilket jag själv lägger mycket vikt vid.

Det finns många bra tips på hemsidan för de brudpar som planerar ett klimatsmart bröllop - kika under miljövänliga bröllopstips samt planera ett klimatsmart bröllop.

Läs även övriga bröllopstips på bloggen, kanske kan ni finna något där som hjälper er i planeringen.

Letar ni efter bra hotell inför en resa efter bröllopet tipsar jag på fina platser i mitt inlägg om weekend i Skåne! Många av mina brudpar som kommer annorstädes passar på att stanna kvar några dagar i Skåne innan de åker hem.

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .

Bröllop på Norrvikens Trädgårdar

Tove Lundquist är en miljövänlig bröllopsfotograf för bröllop på Norrviken, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

Norrvikens Trädgårdar - bröllop i Båstad, Skåne Norrviken | bröllopsfotograf Tove Lundquist - ha er vigsel i växthuset Victoriahuset eller ett utomhusbröllop i Österländska terrass och bröllopsfesten på Orangeriet