Norrvikens Trädgårdar - ha ert bröllop i den anrika trädgården i Skåne

- bröllopsfotograf i Skåne med fokus på genuina känslor och storytelling

Ellinge slott - en fantastisk bröllopslokal i Skåne! Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar och söker en bröllopsfotograf?

Info om bröllop

Vad säger brudparen?

Om fotografen

Utomhusbröllop på Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist.

På Norrvikens Trädgårdar har ni som brudpar möjlighet att ha era förberedelser i två olika sviter i Villa Abelin för att sedan sammanstråla under en First Look i den fantastiska trädgården.

Sviterna i Villa Abelin är bra placerade i förhållande till varandra och ni ges möjligheten att ha era förberedelser utan att riskera att se varandra eller övriga gäster - om det inte är så att ni vill ha dem gemensamt. Vid regn går det att ha er First Look – om ni valt att ha någon – antingen i rummet som binder era två sviter till varandra alternativt ha den i Orangeriet restaurang som har ett fantastiskt ljusinsläpp oavsett väderlek.

Pittoreska Norrvikens Trädgårdar passar perfekt för de brudpar som vill gifta sig på en unik och naturskön plats i Skåne som har närheten till havet.

Svartvitt porträtt på brud under ett bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Utomhusbröllop på Österländska terrassen, inomhusbröllop i Victoriahuset eller en kyrklig ceremoni i Båstad? Valet är ert!

Funderar ni på att ha en kyrklig vigsel i någon av Norrvikens närliggande kyrkor? Mariakyrkan är populär och ligger endast ett par minuter bort! Om ni istället känner att ett utomhusbröllop är vad som passar er bäst så erbjuder Norrviken sina brudpar att ha vigseln i den unika trädgården med vy över havet alternativt inomhus i det vackra växthuset Victoriahuset med sitt fantastiska ljusinsläpp. Det finns många grymma backdrops för bröllopsporträtt i Norrvikens olika stilträdgårdar.

Då jag har fotograferat bröllop på Norrvikens Trädgårdar tidigare får ni många tips om fina platser i trädgården där vi kan ta både First Look samt porträtten!

Planerar ni att ha ert bröllop utomhus någonstans i trädgården? Kika in på mitt inlägg med de bästa tipsen för att planera en utomhusvigsel!

Norrvikens Trädgårdar är med sina stilträdgårdar perfekt för de brudpar som vill ha naturen bakom knuten.

Vem är Tove?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet.

En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider. Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.

Fotograf med fokus på känslor, familj och i att ha en röd tråd i berättelsen om er dag.

— Mia & Mattias

Fina ord från brudpar

Soliga och kärleksfulla bröllopsporträtt på brudpar under ett mikrobröllop på Örums Nygård, Österlen. Fotograf: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

— Sandra & Nicholas

“Googlade efter inspiration ganska tidigt och hittade då Tove. Fastnade för hennes dokumentära bilder och hur hon sätter bild på de där känslofyllda ögonblicken som så snabbt flyger förbi.

För oss var det viktigt att satsa på en bra professionell fotograf som vi kunde lämna över allt fotograferande till och som vi kunde känna oss trygga med.

Tove var engagerad, hon gav tips och råd hela vägen fram till bröllopet, hon hade tålamod och förståelse för att vi var ovana framför kameran. Hon fanns som ett bollplank under hela planeringen. Hon tog bilder hela dagen så att vi kunde släppa det helt. Vi visste att de bilderna hon tar skulle vara tillräckligt för oss och hjälpa oss minnas denna dag för alltid.”

“Du hade hela tiden oss i fokus och i att leverera de bilderna som vi ville ha. Du var lyhörd för vår story som visade sig i de bilder du tog. Det gör att de bilder du tog för oss blir personliga.”

Vilka är ni?

Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Ni fina, fantastiska brudpar är kärleksfulla och jämställda och planerar väl genomtänkt men avslappnat bröllop på Norrvikens Trädgårdar. Ert största fokus är att familj och vänner har det bra och ni värderar bilder från bröllopet högt. Lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en helt fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger ned tid på att lära känna er för att skapa personliga bröllopsbilder. Det är viktigt att de representerar er bröllopsdag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

Bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Ett par exempel!

Se i nedan utvalda bildspel hur jag på ett naturligt sätt blandar spontana ögonblicksbilder med avslappnade porträtt under en bröllopsdag. I vanlig ordning är bildspelen skapade för brudparets skull och ej för sociala medier så de är måhända lite långa men ger er en inblick i hur jag fotograferar bröllop - en viktig aspekt när ni skall investera i bröllopsbilder. ♥

Citybröllop på ett tak i Malmö

Bröllop på gårdshotell på Österlen

Strandbröllop på spahotell i Ystad

Ett utomhusbröllop på Örum 119 på Österlen. Fotograf var Tove Lundquist, Lokal: Örum 119, MUA: Ellinor Rosander, Florist: Trolldruvans blommor, Musiker: Daniel Bentzen, Brud: Hvita Vackra, Brudgum: Volt Malmö, Vigselringar: Dahlgren est. 1918, Trycksaker: Emma Paper Doll, Restaurang: Härden Matstudio, Tårta: Tildas Bakeri

dokumentärt. känslosamt. storytelling.

Jag älskar att fånga de genuina känslorna och kärleken mellan människor som lyser igenom under en bröllopsdag – kärleken mellan makar, kärleken till familj och till vänner. Att fånga små, små detaljer som ofta ingen annan hinner notera i bröllopsdagens brus – den tysta blicken mellan två människor eller en mjuk hand på en närståendes arm. Era vänner och familj är en sån stor del av er bröllopsdag!

Boka mig och ni får en fotograf som tar sig an er bröllopsdag med stort engagemang, lyhördhet och all den kärlek det förtjänar! Vill ni ha en blandning av dokumentära och autentiska ögonblicksbilder som fångar era känslor under bröllopsdagen samt snygga porträtt är jag den solklara bröllopsfotografen för er!

NINA & ANDREAS

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

— bröllop

Ashley & Christoffer

Trolleholms slott

Gravidfotografering och kärleksporträtt av Ashley och Christoffer Ljungbäck på Norrvikens trädgårdar i Skåne. Foto: Tove Lundquist, fotograf i Skåne.

— Babyshower

Norrvikens Trädgårdar

"Tove is hands down the best. She takes her work very seriously, I think she is great with all types of people as well. She plays to her customers. I am out going and anti-lagom, she fit like a glove with me. But I saw her great with my Swedish husband. The pictures were worth every penny and I am going to be using here for my first born and family portraits in the years to come. Highly recommend!

I immediately fell in love. I loved the simplicity of your photos, the emotion and power they radiate and most importantly, the coloring. I think you keep your colors as real as possible which is my favorite."

“Tove you out did yourself. Every single image in here I’m in love with. You nailed it, I honestly don’t have words. You mixed me and my loved ones so perfectly. You know I’m a sucker for my people and memories.

I’m so happy I have found you in my life, your work is truly exceptional. You’re never getting rid of us. I cannot wait to see how you get lille Henric! Tove these images are fantastic. Thank you so much!”

Gravidfotografering samt Baby Shower på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, familjefotograf i Skåne.

Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar? Om ni är intresserade kan vi även ha vår Engagement Session där! Jag älskar att det är en så blandad grönska i trädgården. Ashley och Christoffer valde bland annat att ha sin Baby Shower på Norrviken - främst på grund av trädgården!

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig som bröllopsfotograf och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Vi kommer att lära känna varandra än mer och ni kommer att få en känsla av hur jag jobbar under bröllopsporträtten under själva bröllopsdagen. Den brukar vara väldigt avslappnad och vi har helt enkelt en trevlig stund tillsammans där vi diskuterar igenom ert bröllop, jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

Under taggen Engagement sessions finns det ett par utvalda exempel för er - parfotograferingar som dels utspelat sig i mulet, blåsigt väder och dels i strålande sol för att ge er en känsla över hur det kan se ut. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i närheten av Norrviken att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering.

Engagement sessions på Norrvikens Trädgårdar
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Vill ni boka mig som bröllopsfotograf i Båstad med omnejd?

Passar min bildstil in i er vision om  hur ni vill föreviga er bröllopsdag på Norrvikens Trädgårdar? Känner ni att vi passar ihop och skulle vara ett excellent team tillsammans? Är jag rätt fotograf att fånga er viktiga dag? Vad kul! Smit in till min informationssida om bröllop för att läsa mer om mina tankar och approach under ert bröllop, på sidan om Miljö och hållbarhet får ni en blick i hur jag arbetar miljövänligt - både i mitt arbete som bröllopsfotograf samt i min vardag!

Ni finner några exempel på bröllopsporträtt i min portfolio för bröllop, det finns även utvalda bilder på Instagram. Relationen med mina brudpar är ytterst viktig, jag vill lära känna er - ni gör detsamma genom att bland annat läsa inne på sidan om mig - samt detta blogginlägg.

Som bröllopsfotograf samt person är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär blandat med naturliga och avslappnade porträtt. Jag utgår alltid från hur ni är som personer! Är är en glad och öppen person som älskar mycket i livet - bland annat att jobba med människor, min familj samt att plugga.

Min resa genom konsten, fotografin och andra traditioner och kulturer tar aldrig slut. Älskar att lära mig nya saker! Älskar också havet.

att boka mig för ert bröllop

5h

8h

12h till 16h

Det här är paketet för er som inte vill ha bilder från förberedelserna - jag brukar komma i tid för First Look och stanna en stund in på bröllopsmiddagen.

Känner ni att den senare delen av förberedelserna fram till bröllopsfesten är vad som passar er? Då är detta paketet för er.

Detta är paketen för er som vill ha större delen av dagen dokumenterad - allt från tidiga förberedelser och in på bröllopsfesten.

se exempel

se exempel

se exempel

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Bröllop på Norrvikens Trädgårdar

- bröllopsfotograf med fokus på storytelling och genuina känsor

Vi bor inte i Skåne men vill boka dig för ett bröllop på Norrvikens Trädgårdar!

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne har jag mångårig erfarenhet vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom telefon/mail/videosamtal.

Ska ni åka ner till Båstad för att kika på lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, antingen på själva Norrviken alternativt i området ikring.

skicka en bokningsförfrågan

Bröllopstips!

Kika in på min Pinterest samt bröllopstipsen här på hemsida för att få inspiration! Där finns tips på allt som kan behövas tänkas på under en bröllopsdag - från förberedelser till First Look, till hur en skall tänka när gruppbilderna eller bröllopsporträtten skall tas (finns MASSOR av fina backdrops på Norrviken!!), vilka florister som finns i närheten av Båstad till inlägg om presenter till era gäster, hur en bäst planerar in ett bra körschema för dagen och vem som gör godaste tårtan i Skåne. Allt det - och mycket, mycket mer!

Har ni anlitat en bröllopskoordinator? Kör 100% på hen - de är utbildade och experter inom bröllopsplanering! I annat fall hoppas jag att kunna bistå med lite hjälp i er bröllopsplanering med dessa tips.

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .

Bröllop på Norrvikens Trädgårdar

Tove Lundquist är en miljövänlig bröllopsfotograf för bröllop på Norrviken, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

Norrvikens Trädgårdar - bröllop i Båstad, Skåne Norrviken | bröllopsfotograf Tove Lundquist - ha er vigsel i växthuset Victoriahuset eller ett utomhusbröllop i Österländska terrass och bröllopsfesten på Orangeriet