Norrvikens Trädgårdar, Båstad – Skåne

Förberedelser inför bröllop på Norrvikens Trädgårdar. Kamésmycke, orange vigselring samt ask från En Liten Ask för bröllopsringar. Bröllopsfotograf: Tove Lundquist.

På Norrvikens Trädgårdar har brudparen möjlighet att ha sina förberedelser i två olika sviter i Villa Abelin för att sedan sammanstråla under en First Look i den fantastiska trädgården. 

 

Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne?

Ska ni gifta er på bröllopslokalen Norrvikens Trädgårdar i norra Skåne och söker en bröllopsfotograf? Då har ni kommit rätt! Som fotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär och med stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Och relationer! Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni kärleksfulla, avslappnade – och ofta rofyllda – bröllopsporträtt. Jag fångar kärlek i all form – kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner.

Jag har fotograferat bröllop på Norrviken tidigare och vet många fina platser där både First Look samt porträtten kan tas! Har en rak och tydlig kommunikation med mina brudpar och om ni vill finns jag som ett stöd åt er genom hela planeringen av bröllopet. ♥ Jag har goda kontakter med andra bröllopsleverantörer i området och rekommenderar endast de bästa. Det finns flera olika sviter i Villa Abelin där brudparen kan ha sina förberedelser, de erbjuder även brudparen att ha sin vigsel i den fantastiska trädgården alternativt inomhus i Victoriahuset eller i Orangeriet. Det finns många grymma backdrops för bröllopsporträtt med andra ord!

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Kika in på Nina och Andreas parfotografering(ar!) som utspelades sig dels i mulet, blåsigt väder och dels i strålande sol för att få en känsla över hur det kan se ut.

 

“Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om.”– Nina & Andreas

 

 

Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne? Välkomna in att se mitt arbete som bröllopsfotograf!

Som fotograf är jag engagerad & kommunikativ, bildstilen är dokumentär blandat med naturliga och avslappnade porträtt. Jag utgår alltid från hur ni är som personer! 

 

 

Vill ni boka bröllopsfotograf i Båstad med omnejd?

Passar min bildstil in i er vision om  hur ni vill föreviga er bröllopsdag på Norrvikens Trädgårdar? Känner ni att vi passar ihop? Vad kul! Smit in till min informationssida om bröllop för att läsa mer om mina tankar och approach under ert bröllop, på sidan om Miljö och hållbarhet får ni en blick i hur jag arbetar miljövänligt – både i jobb samt i min vardag! Några exempel på bröllopsporträtt finner ni i min portfolio för bröllop, ni finner även utvalda bilder på Instagram. Relationen med mina brudpar är ytterst viktig, jag vill lära känna er – ni gör detsamma genom att läsa inne på sidan om mig (samt detta blogginlägg om ni ids! OBS! Norrländsk uttryck! ;)). Jag är en glad och öppen person som älskar mycket i livet – bland annat att jobba med människor, min familj samt att plugga. Min resa genom konsten, fotografin och andra traditioner och kulturer tar aldrig slut. Älskar att lära mig nya saker! Älskar också havet.

Många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler. Ska ni ner till Skåne för att inspektera er bröllopslokal! Ring så kommer jag! Vill ni kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta!

 

Ska ni ha ert bröllop på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, Skåne? Välkomna in att se mitt arbete som bröllopsfotograf!

Norrvikens Trädgårdar är perfekt för de par som vill ha en vacker bröllopslokal med naturen bakom knuten

Ashley och Christoffer Ljungbäck parfotografering på Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Om ni är intresserade kan vi ha vår Engagement Session på Norrvikens Trädgårdar! Jag älskar att det är en så blandad grönska i trädgården.

Bröllop Norrvikens Trädgårdar Båstad Skåne | bröllopsfotograf Tove Lundquist – Orangeriet