Bröllopsdukning i bröllopslokal Kvarndala Gård. Foto: bröllopsfotograf Malmö Tove Lundquist, Skåne Län.

Kvarndala Gård – bröllopslokal utanför Malmö

Jag vill gärna tipsa om trevliga Kvarndala gård som ni finner i Västra Klagstorp, Malmö. Som ni ser är den ljus och härlig och har en tillhörande mysig kullerstensbetäckt innergård och en alldeles ljuvlig bakgård – full med egenodlade grödor och väldoftande blommor. Dessutom en helt galet fin vy när solen går ned. Passar perfekt som bröllopslokal med andra ord! Ni finner kontaktuppgifter via denna länk.

 

Bröllop på bröllopslokal Örenäs Slott. Diptyk bröllopsdukning samt vy från trädgården. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Örenäs Slott – bröllopslokal utanför Landskrona

Vill ni ha er bröllopsmiddag i slottsmiljö? Med en underbar vy från både slottet samt den prunkande trädgården och många läckra detaljer inne i slottet är Örenäs Slott utanför Landskrona ett utmärkt val för bröllopsfirande! Tag kontakt via telefonnummer 0418-45 11 00 alternativt mejla dem på bokningen@orenasslott.com.

 

Utomhusvigsel samt bröllopsfest på bröllopslokal Marsvinsholms slott, Ystad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne län.

Marsvinsholm slott, bröllopslokal utanför Ystad

Marsvinsholms slott  som ligger mellan Ystad och Malmö passar er som vill kombinera historiska vingslag med grön prunkande trädgård. Varför inte ha er utomhusvigsel i trädgården för att sedermera inta bröllopsmiddagen i festsalen? För bokning av denna bröllopslokal ringer ni på telefonnummer 040-616 03 63 alternativt skickar ett mejl till maria@marsvinsholm.com.

 

Bröllopsdukning på Kafferosteriet på Österlen, bröllopslokal i Skåne. Foto av Tove Lundquist, bröllopsfotograf Ystad.

Kafferosteriet på Österlen, Löderup

Ska ni ha er bröllopsfest på Österlen? Då är Kafferosteriet på Österlen perfekt som bröllopslokal! Hotellet har ett idylliskt läge beläget precis utanför Löderup med vackra vyer och ljusa, vackra lokaler. Om er fotograf fotograferar i befintligt ljus precis som kan jag nästan garantera att hen kommer att bli förälskad i ljuset i Norrgavelhuset! ;-) Vill ni ha en mindre utomhusvigsel kan detta ske i trädgården, det finns även ett stort antal kyrkor i närheten – bland annat Hannas kyrka och Hörups kyrka. Kontakt får ni enklast genom att ringa på telefonnummer 0411-55 66 88 alternativt mejla på info(at)kafferost.com.

 

Bröllopsdukning på bröllopslokal Sofiero Slott, Skåne. Foto: bröllopsfotograf Skåne Tove Lundquist.

Sofiero Slott och Slottsrestaurang – bröllopslokal utanför Helsingborg

Med sin lummiga och färgsprakande trädgård är Sofiero Slott en fantastisk plats för ert utomhusbröllop! Stora ytor för den som vill sträcka på benen lite och en ljuvlig vy från Slottet och dess restaurang. Bäst av allt är naturligtvis alla fina platser vi kan fotografera era porträtt! Och ljuset. Jag glömde ljuset. ;) Kontakta Slottsrestaurangen för bokning!

 

Bröllop på Idala Gård utanför Trelleborg, Skåne. Blommor kommer från floristen Anna Gouteva i Malmö.

Idala Gård, Trelleborg

Idala Gård som ligger utanför Trelleborg är en perfekt bröllopslokal för de som vill ha mindre personliga bröllop samt destinationbröllop i Skåne! Varför inte spendera en helg tillsammans med era gäster och bo på deras gårdshotell? De arrangerar bröllop för upp till 65 personer och ni kan välja antingen någon av de vackra kyrkorna i närheten (min personliga favorit – Gislöv kyrka!) alternativt ha er utomhusvigsel i den prunkande trädgården. Miljöerna, maten och personalen är helt fantastisk – vill ni ha en rustik och lantlig känsla på ert bröllop så tycker jag att ni skall boka in både ceremoni och bröllopsfest hos dem! Gå in på deras hemsida för att se om just Idala Gård är brölloplokalen för er, de finns även att tillgå via info(at)idalagard.se eller telefonnummer 0410 – 33 13 13.

 

 

 

Letar ni bröllopslokal i Malmö eller övriga Skåne?

Sidan uppdateras kontinuerligt med fler personliga favoriter!

 

 

Vill ni ha tips på Florister i Skåne? Kika in här! 

 

 

Planerar ni ert bröllop? Söker ni efter en fotograf i Skåne?

Kul! Kika gärna in på min sida om bröllop för att se om min bildstil passar in i er vision! Jag fokuserar främst på avslappnade porträtt i en dokumentär stil, här finner ni min portfolio för bröllop.

SHARE
COMMENTS

Tack så hjärtligt Hélena! :)